Ovi hoteli i turističke agencije su dobili najveću finansijsku pomoć

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Voksal

Bravo. Samo mi nije jasno kako je agencija sa 6 uposlenih dobila 500.000 i vise KM? Fabrike na izdisaju!?

JA1

aJko harce nas novac, mogu samo misliti koliko ih se ovdje ugradilo i koliko miliona su klepili. Neli nebi ovoliko novca zaradili ni za deset godina rada koliko su dobili. Bravo Fadile, majstorski

Eto tako

KOJA JE LOGIKA DA HOTEL U NEUMU KOJI BILJEZI NAJJACU SEZONU IKADA DOBIJE 700k KM ne vjerujem za istrage

cane

Sto kaze jedan u komentarima kako je neko iz Neuma dobio sredstva a imali su sezonu nadprosjecnu. drugo kako mogu pumpe da dobijaju sredstva manje vise svaka pumpa ima prenociste i to je 2-5 soba koje nikad nisu ni mimo korone pune. on je prikazao gubitak kroz gorivo tako sto je gorivo palo u odnosu na 2019 i samim tim je promet smanjen za 40% ovde su pumpadzije najbolje prosle i najvise hajrovali nisu imali gubitke a uzeli su pare. Fadile podnesi ostavku i sram vas bilo sviju koji ste odobrili ovolika sredstva da se daje onima koji ma nije bilo potrebe. Ovde ima velikog kriminala i terbalo bi se tuzilastvo pozabaviti i vjerujem da hoce.

Fadile lopove !!

.

/ Najnovije