Pogledajte koje poznate ličnosti su prošetale crvenim tepihom SFF-a

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

smet

kuća gori a dedo se češlja, sunovrat morala i duha

071

Što bi rekla Izeta Građević "ja sam sve sama napravila u životu, sa svoje dvije ruke". I, naravno, rezultat je jad i čemer za tranzicijsko ljudsko smeće za koje je kultura ofucani crveni tepih, i jedan ili niti jedan dobar film.

a gdje su oni

a gdje su erdogan i barbarossa

Bosanac 100%

Ovo je ponos i Sarajeva i Bih i cijelog svijeta,kultura,umjetnost,nauka,sport,muzika a nije pederluk koju bi da je to sta dobro sve zemlje organizovale

Svijet

Ovo je ponos i Sarajeva i Bih i cijelog svijeta,kultura,umjetnost,nauka,sport,muzika a nije pederluk koju bi da je to sta dobro sve zemlje organizovale ka Bosanac 100% U cijelom svijetu ovakvih manifestacija ima svakog vikenda u parkovima ali ne nestaje vode,u cijelom svijetu parade ponosa su normalna stvar i svako gleda gdje zeli,u cijelom svijetu sportisti donose na desetine olimpijskih medalja a mi ne mozemo jadnu da nabodemo,naravno ovo se odnosi na civilizovani svijet gdje BIH apsolutno nema sta traziti.....zemlja koja umjesto vakcina dijeli hurme i prosi po svijetu,zemlja koja nema JEDAN helikoper da posalje kada je pozar itd.....nemoj zivota ti da lupetas.

/ Najnovije