Pogledajte kako je gradonačelnica Karić završila utrku

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Gradonaclenica nasa je dah svjezine. Gdje bi nam kraj bio da su ovakvi kao ona vodili drzavu. Al nece Alija sposobne, samo podobne.

Neko moze a neko i ne mora

A gdje maska? Kad kazem da su maske na otvorenom glupost-napadaju me da dovodim u opasnost zivote svih nas. Opasno je u zatvorenom prostoru gdje je guzva! Al kome pricati....to veze s vezom...ovca Beee

miki

Vriska svi se bez maski grle a kao juče u poseti zdravstvenih ustanovama?! Rubni slučaj amele mi moje!

moke

Vriska svi se bez maski grle a kao juče u poseti zdravstvenih ustanovama?! Rubni slučaj amele mi moje! ka miki miki vi ste cjenim alpasinac? amele vam.

miki

Ja sam i srbin i hrvat i musliman, alipašinac sa ilice ili senjaka, zar je bitno?

miki

Ako od Hasana i Nermine možeš biti ostali čemu onda javna etiketiranja?

vb

Svaka čast malena! Samo tako! Pusti papke nek žive svoj papački virtuelni život.

Iso

Jao kako dirljivo.

@miki

Ako od Hasana i Nermine možeš biti ostali čemu onda javna etiketiranja? ka miki pa kad možeš od Murata i Senije postati Nemanja što se čudiš ? Stvar izbora.

miki

To i kažem zar je bitno?

l

>> A gdje maska? Kad kazem da su maske na otvorenom glupost-napadaju me da dovodim u opasnost zivote svih nas. Opasno je u zatvorenom prostoru gdje je guzva! Al kome pricati....to veze s vezom...ovca Beee ka Neko moze a neko i ne mora<< Ti po portalima "pričaš", al' tebe stručnjaka niko ne sluša. Sramota! Hajd' malo posavjetuj u komentarima i one iz WHO, vidiš da su se pogubili :-)

Sv. Blaz

miki, siroti nas triatlonac

Ironija

Ako njeno trčanje ne izvuče Sarajevo iz srednjeg vijeka i nacionalizma, ne znam šta će!

sa

u murata svega vise, u nemanje jos i vise

run

run, Benjamina, run

/ Najnovije