Pogledajte kako izgleda Staza sjećanja iz zraka - 11.541 par cipela za ubijene građane Sarajeva

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svaka slicnost je slucajna

Ovako su komunjare trovale narode ex Yu 40 godina i onda se raspala kao toaletni papir

Role

Teška ali slavna vremena. Slava borcima A.BiH i svim nevino ubijenim građanima.

Jordan 4

Jel bilo kakvih dobrih Nike Air max?

nenadjebivi

Jel bilo kakvih dobrih Nike Air max? ka Jordan 4 Jesu ti sestrine štikle bila meni za vratom neku noc doduse slabo se **** puno je presla!

Ne pijem dok Paja vozi

Ovako su komunjare trovale narode ex Yu 40 godina i onda se raspala kao toaletni papir ka Svaka slicnost je slucajna Ti si slučajan i svi ste pretežno slični(sve tri pripadnosti Srbi, Hrvati, Bošnjaci) vi iz dijaspore patriote koje ste na socijali. I vi koji sramotite vrijedne i poštene dijasporce koji marljivo rade, školuju se(pa će se zaposliti) pokazuju dobre rezultate u sportu, u muzici i drugim stvarima

***

***

/ Najnovije