Podsjetnik na 1. mart: Šta je referendum i ko je sve priznao Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Durmo

Ostalo je istorija, tuzna. Znajuci sa kim ce imati posla hafiz se trebao prvo naoruzati pa onda ici na referendum?

Haha

Dragi prijatelji, najiskrenije i najljubaznije čestitam vam 1. mart, Dan neovisnosti naše domovine. Jedne i jedine Bosne i Hercegovine.

Namćor

Nesrećno siroče iz neuspjelog SH braka. Moralo je kilavo ispasti čim je Bugarska prva babica.

Durmo

***

nikola

Taj referendum nema legitimet kad jedan narod bojkotuje

Kolonije sa visokim predstavnikom nisu nezavisne

Prvo, ovi novinari opet lazu jer na listicu nigdje ne pise bosnjaci vec muslimani, sto je jos jedan dokaz da ste nastali kasnije u holiday innu. Drugo, taj referendum je ilegalan jer ste svjesno prekrsili ustav sr bih iz 1974. po kojem se bez volje jednog od konstitutivnih naroda ne moze isti ni raspisati, sto su srpski predstavnici i demostrirali u skupstini bih odbijajuci referendum o nezavisnosti. Ali vi ste i dalje nastavili kao da krsenje ustava nije drzavni udar, samo zato sto vam je neka komisija sastavljena od zapadnih politicara rekla da je to ok i da oni mogu ponistiti nas ustav. Moze li se tako ponistiti ustav zapadnih zemalja, da formiramo komisiju od istocnjackih i drugih politicara? Trece, u cemu se ogleda ta vasa nezavisnost? U visokom predstavniku i stranim sudijama, koje nijedna nezavisna drzava na svijetu nema?

/ Najnovije