Pod zastavom ratnika: Kako je general Alagić oslobodio Kupres i vratio ponos hrvatskom narodu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kolektivna amnezija

u bosnjaka

Gost_Radio_Sarajeva

I onda im rekoše da stanu, pa slušamo *****tetska prđekanja i 30 godina poslije.

Durmo

***

Ralle

***

i vratio ponos hrvatskom narodu

ahahahahahahahahahahahaha,... ko ba, ahahahahaha, koja islamistička provala! jel ovo crni humor?

Hajde sto snjobe lazu sve oko sebe

nego sto lazu i svoju raju

Malo sutra

Kupres je oslobodio general slavko lisica, a hrvatima je predan bez borbe, dogovorom.

Laxative

Šta na ovo kaže onaj mlađahni konsociacijski fašista Franjo Šarčević, smeta mu Armija BiH, narodu tj. Bošnjacima .ebe ma ter kao i Komšiću, to malo đubre asistentsko koje podržava UUgove nacionalističke ideje, spomenemo mu iz Prozora familiju nacionalističku.

Sajo

Da nisam bio i gledao kako armija pokusava da udje u oslobodjeni (hs prosao daleko naprijed) kupres jos bih i povjerovao. Jednom laž, dva puta laž, treci put to postaje istina za nove generacije. Pa dokle vise!

Ne pijem dok Paja vozi

Bio sam tamo i mogu potvrditi da je 99% ovog što je naveo ovaj tzv.general neistina..jedina istina je da su Kupres oslobodili HV i HVO. ka Ralle Znamo da si bio tu i da si ratovo. A godište si 2000-to i sad si blizu živiš oko 2400km

Kolektivni pseudocionizam s-h iredente

u bosnjaka ka Kolektivna amnezija Gdje krscanstvo toboze proizvodi s-h narodnost pa bosanski krscani u zavisnosti od religijske afilijacije postaju serbsko-kroatska iredenta. Glupi apatridi.

Ahhaaaahhhaaaahhhaaaa

ahahahahahahahahahahahaha,... ko ba, ahahahahaha, koja islamistička provala! jel ovo crni humor? ka i vratio ponos hrvatskom narodu Koje jadno imitiranje cionista od strane apatridne s-h iredente u Bosni.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Brko

BIO SAM I UCESTOVO U OSLOBADJANJU KUPRESA ISTINA JE DA SU KUPRES OSLOBODILI HV IHVO TZABIH MOGLA JE KUPRES VIDIT NA SLICI

Brko

BIO SAM I UCESTOVO U OSLOBADJANJU KUPRESA ISTINA JE DA SU KUPRES OSLOBODILI HV IHVO TZABIH MOGLA JE KUPRES VIDIT NA SLICI

/ Najnovije