Počela registracija za Festival savremene žene

2
Radiosarajevo.ba
Počela registracija za Festival savremene žene
Foto: Arhiv / Festival savremene žene

Treći Međunarodni Festival savremene žene održati će se ove godine od 8. do 11. oktobra u Tuzli. Blizu 80 govornica, moderatora i moderatorica, umjetnica iz čitavog svijeta učiniti će i ovaj Festival događajem za pamćenje. 

Festival će imati dijelom drugačiju formu ali će se fizički dogoditi u Tuzli uz poštivanje epidemiološko-zaštitnih mjera i preporuka. 

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče Bosne i Hercegovine, regije i svijeta ali i ciljano motiviše mlade žene. Do sada je ugostio više od 500 govornica koje su podijelile svoja iskustva i inspirisale mnoge mlade ljude. 

„U skladu sa važećim naredbama i preporukama Krzinog štaba Ministarstva zdravstva,  koje se odnose na mjere suzbijanja širenja pandemije korona virusa i ograničenju broja prisutnih u zatvorenom prostoru, a kako bismo većem broju zainteresovanih omogućili prisustvo programu Festivala prilagodili smo i pravila registrovanja.“  kazali su ispred organizacionog tima Festivala. 

Program Festivala savremene žene podijeljen je na dvije sale tokom 9. i 10. oktobra. 

Svaka sala, svaki dan Festivala je podijeljena u dva slota: jutarnji i popodnevni. 

Registrovati se možete na više odabranih slotov na OVOM LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije