Pitali smo: Trebaju li se građani u BiH početi prijavljivati za vakcinu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rajvosa

Ma ja Cerkez. Laganini. Ko zurio vrat slomio. Mozemo nosati maske jos par godina. Bas imam povjerenja...

071

Koju vakcinu?

Hmko

Mogu se prijavit za degustaciju nekog pica i klope......vakcine - neka hvala!!! Ko hoce svega mi jos bi ga odvezo licno, nemam nista protiv al neka ljudi nemojte mene siliti.

Želja.maslina....

Neka se cjepi kod god želi !? Ali zašto žuriti sa cjepivom kad se ništa o njemu ne zna.djele ga i reklamiraju kao da je neka vrsta dobrog auta,ili nova fanta...govore da je sigurno a moraš potpisati kad ga uzimaš da u biti sam snosiš svu odgovornost ako bude nus pojava..

Istina

Nikad se necu vakcinisati,imam odlican imunitet pa prepustam svoju vakcinu onima kojima je potrebnija u nadi da ce nekome pomoci i spasiti zivot,pozz

Aa

Ovi sto jedva cekaju vakcinu da se pelcuju ja im dajem i moju i udarao bih im je svaki dan dok ne utrnu.Vakcina je paravan za nesto drugo zivi bili pa vidjeli.

/ Najnovije