Pitali smo OHR: Hoće li Schmidt iskoristiti bonske ovlasti i nametnuti izmjene Izbornog zakona?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Turista?

Ima li ikoga da ovog lika shvata ozbiljno?

Naravno

***

Izbornik

Dali bi ikada Obama postao predsjednik SAD u dva mandata da su ga samo birali crnci ? Naravno da ne,birali su ga američki gradjani i pobjedio je,jer je većina smatrala da im je tada bio najbolji kandidat i čemu sada rasprava u BiH ? Neka se kandidira tko god hoće,a gradjani neka izaberu onoga za koga misle da je najbolji.

Boss

Nametnut ce ako je u interesu HDZ-a

***

***

Filozof

Nigdje ne piše da bilo koji član predsjedništva predstavlja "svoj" narod ili vjeru nego je izabran iz hrvatskog,srpskog i bošnjačkog naroda,a predstavlja BiH.To je takodjer nakaradno i jedino je ispravno da je BiH jedinstvena izborna jedinica i da se bilo koji građanin može kandidirat,a na izborima nek se izabere onaj koji dobije najviše glasova.Željko Komšić je dokaz da su mnogi bošnjaci glasali za njega smatrajuči ga najboljim kao da ni svi hrvati nisu glasali za čovića jer ga ne smatraju dovoljno dobrim. ka Za "filozofa"

trioteka

Ima li ikoga da ovog lika shvata ozbiljno? ka Turista? ima! radijo sa + kljix + awaz ;;)

trioteka

>>Nigdje ne piše da bilo koji član predsjedništva predstavlja "svoj" narod ili vjeru nego je izabran iz hrvatskog,srpskog i bošnjačkog naroda,a predstavlja BiH.To je takodjer nakaradno i jedino je ispravno da je BiH jedinstvena izborna jedinica i da se bilo koji građanin može kandidirat,a na izborima nek se izabere onaj koji dobije najviše glasova.Željko Komšić je dokaz da su mnogi bošnjaci glasali za njega smatrajuči ga najboljim kao da ni svi hrvati nisu glasali za čovića jer ga ne smatraju dovoljno dobrim. ka Za &amp;quot;filozofa&amp;quot;<< "jedan jeste čovjek, dvojica jesu ljudi, ima li ih više to je stoca" (književnik rosegger)

Linijski sudija Maho

Daj promjeni izborni zakon vec jednom pa da se razilazimo

let3

...a sta je sa hrvatskim predstvanicima iz banjaluke ili bosnjackim predstavnicima iz dervente, ili sa onim famiznim Ostalima iz PRnjavora??? kako ce se oni birati???

Suki

Kompromis izbornog zakona moze biti da se bira jedan predsjednik Bosne i Hercehovine. Nikako kako predlaze fadisticki hdz.

/ Najnovije