Pitali smo građane Sarajeva jesu li zadovoljni novim trolejbusima

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DeBake

Moj narode, eto to Vam je SDA, dok je nisu skinuli 30 godina je muzla narod i nisu ništa nabavljali već krali i živjeli od donacija. Bravo Trojka, Bravo!!!

Nule

Tuzno je to na sta nas je SDA dovela da se radujemo normalnom prevozu u 2023 godini i zahvaljujemo nekom ko odradjuje najnormalnije svoje obaveze od novaca gradjana. Ne znam sta je tuznije, da je to senzacija sto prezentira SDP ili sto smo dovedeni da je to senzacija zbog SDA.

Ma trolejbusi su lijepi.

Dizajn je mastovit, neobican, izmedju lagano duhovitog i futuristickog. Ali mene malo zalosti da mi to moramo uvoziti iz Bjelorusije, a ne znamo sami napravit.

Strasno

Dzaba novi trolejbus kad on bude samo 7 dana nov. Poslije toga ga niko niti pere niti cisti! Naograjisati u gradskom prevozu od prljavstine!

H

A sve ne valja lukasenko, a njegove trole ubjedljivo najbolje. Fino svjetle da se vidi u mraku koja dokle ide, unutra ti pise svaka stanica a i govori ti ime sljedece, da ne govorim da mozes i puniti mobitel u njoj. Bolja od svih onih zapadnih krseva do sada.

666

A sve ne valja lukasenko, a njegove trole ubjedljivo najbolje. Fino svjetle da se vidi u mraku koja dokle ide, unutra ti pise svaka stanica a i govori ti ime sljedece, da ne govorim da mozes i puniti mobitel u njoj. Bolja od svih onih zapadnih krseva do sada. ka H Ti zapadni krsevi su stari po 20 i vise godina, go je sda mafija isprosila jer nije bilo para da se kupe novi toliko su sda fasiti krali decenijama

Adi

***

Ma ne znamo bas ni mi....

A sta to bosnjo zna napraviti, naucili samo da kradu, i prose ka Adi ................;; Koncarev niskopodni tramvaj se nije bas pokazao....

/ Najnovije