Penzioneri u BiH su umjetnici opstanka: Kako preživjeti sa 424 KM?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

molim????

Nikakvi umjetnici. Oni su ta generacija 90tih, koja je imala sve i unistila, djeci svojoj rastureno sve ostavili. Ti umjetnici ce biti upamceni da su sve imali i unistili i jos uvijek unistavaju svojim glasovima kao penzici drzeci zgadiju 30god na vlasti. Sami ti umjetnici su kao generacija svoju djecu otjerali iz Bosne i sad kao pijavice reketare djecu po bijelom svijetu da im lafo bespomocnim salju novce. Eto kako prezivljavaju. Najgora generacija u historiji Balkana, crnim slovima ispisana rodjenih 1945 -1965!!!

Šalteer

Baš lijepo od banke. Dadnu im 50 KM. a onda im kroz vođenje računa, izrade kartice uzmu 100 KM. Isto je i sa onim uplatama nezaposlenim po 100 KM. Umjesto da su novac dijelili na šalterima službe za zapošljavanje oni preko banke, pa to više nije 100 KM . nego 8..

@in

Nikakvi umjetnici. Oni su ta generacija 90tih, koja je imala sve i unistila, djeci svojoj rastureno sve ostavili. Ti umjetnici ce biti upamceni da su sve imali i unistili i jos uvijek unistavaju svojim glasovima kao penzici drzeci zgadiju 30god na vlasti. Sami ti umjetnici su kao generacija svoju djecu otjerali iz Bosne i sad kao pijavice reketare djecu po bijelom svijetu da im lafo bespomocnim salju novce. Eto kako prezivljavaju. Najgora generacija u historiji Balkana, crnim slovima ispisana rodjenih 1945 -1965!!! ka molim???? Ti si sigurno imao neki incest sa svojom majkom ili ocem , oca ti ......

/ Najnovije