Pazite gdje kupujete pitu: Od Baščaršije do Pofalića cijena se razlikuje i do šest maraka!

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sfd

Nikad nisu bili bezobzirniji i bezobrazniji. Cijene nabave robe, kod njih je još niža, jer uzimaju redovno i velike količine. A onda opucaju cijene koje nisu realne. Sad bi 10 ćevapa trebalo koštati maximalno 4,5 do 5 KM. Ej burek peku u limu, ne u tepsiji nego limu gdje od vreline se ispuštaju otrovni spojevi u pitu i onda te oderu cijenom. ITD., milion nepravilnosti od čaršijskih megalomana.

Tuner

Ovo naslovna vijest nekog portala? Bruka ste

Retrogradni Merkur

Ovo naslovna vijest nekog portala? Bruka ste ka Tuner . A bolje i cijene pite nego više ****jivih političara i sličnih bandita povazdan božiji vala .....

Orangina

Ovo naslovna vijest nekog portala? Bruka ste ka Tuner Te nam informacije nama građanima i trebaju!! Sta trebaju da nas informiraju, da cemo biti Dubaji? Haj ti Tuneru čitaj Financila Times i od**** odavde

79

Te nam informacije nama građanima i trebaju!! Sta trebaju da nas informiraju, da cemo biti Dubaji? Haj ti Tuneru čitaj Financila Times i od**** odavde ka Orangina DUBAJI?!? FINANCILA?!? Orangina jarane, teb ej emeščini moždani trehno!

hvala

Kad pročitam glup komentar, svaki put metrehne jarane, ne gumo više durat... ka Orangina Hahahahaha popraviste mi dan

Neka ba

To je zbog turista. Nek zarade. Baščaršija je to. Ko će hodat gladan po gradu i gledat gdje je jeftinije. I u Parizu je burek skuplji na Champs Elysees nego u drugim dijelovima grada.

Pitar

Kome je skupo nek razvija sam i jede kod kuće.

papak

ne jedem na carsiji godinama

Sta je to ¨Sjecani¨?

Znam za sjeceni, znam i za sjeckani, ali za sjecani? Mozda kad se jeca, pa zajeca, pa zavrsi jecanje sjecanjem? JADOVI NEPISMENI, BAGRO!

A znas zasto? Zato sto im uzimate....

Nikad nisu bili bezobzirniji i bezobrazniji. Cijene nabave robe, kod njih je još niža, jer uzimaju redovno i velike količine. A onda opucaju cijene koje nisu realne. Sad bi 10 ćevapa trebalo koštati maximalno 4,5 do 5 KM. Ej burek peku u limu, ne u tepsiji nego limu gdje od vreline se ispuštaju otrovni spojevi u pitu i onda te oderu cijenom. ITD., milion nepravilnosti od čaršijskih megalomana. ka sfd ............................................ Ja prestao. Napravis sam ako toliko zelis jesti pitu, ne mora bit ni domaca, razvijana kora, mozes i slaganu. I sta?? Nek naplacuju bleccima...

G8

Kad si gladan nisi svoj ma da je 20 KM.

Fakat cirkus od naslova

Ima pravo Tuner

robot

Nikad nisu bili bezobzirniji i bezobrazniji. Cijene nabave robe, kod njih je još niža, jer uzimaju redovno i velike količine. A onda opucaju cijene koje nisu realne. Sad bi 10 ćevapa trebalo koštati maximalno 4,5 do 5 KM. Ej burek peku u limu, ne u tepsiji nego limu gdje od vreline se ispuštaju otrovni spojevi u pitu i onda te oderu cijenom. ITD., milion nepravilnosti od čaršijskih megalomana. ka sfd koji otrovni spojevi se otpustaju? bi li bio ljubazan da nam objasniš svoju tvrdnju?

Majk

Gledaj sto su se buregdžije našle prozvanim i ugroženim, *** pa komentirate gluposti. Naravno da je preskupo i treba gledati gdje je jeftinije nego vama gladovima pare ostavljati

Legendmahala

Odavno ne jedem ništa na Čaršiji,znali su kukati kad je bila korona,a sad licemjerno dižu cijene

Trnoguzica

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

***

/ Najnovije