Paraga: BiH je trebalo vratiti status Republike!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

Da, da...

jaran

Ovog čovjeka treba slušati . Milijuni su mu prešli preko ruku, a ništa uzeo nije. Ustrajan i pošten do kraja.

-

Moj Paraga izdadose nas Tidjmanovi HDZ-ovci Da smo to mogli pretpostavot ostali bi u Jugoslaviji barem jos dvadesetak godina a u nedjuvremenu bi pocijepali na komade ono sto se zove Hrvatska ….

Iskren

>>Usra ga i ti Jedino samostalna republika, nikakva unija ni konfederacija To su zelje da hrvati budu vecina i da ugase bosnu i bosnjake ka u<< Za razliku od FBiH, u Paraginoj neoustaskoj Hrvatskoj, Bosnjaci bi bili legitimni i birali bi svoje predstavnike. Zemun - Nase! Knin - Nase! Mostar - Nase! Siroki Brijeg - Nase! Sarajevo - Nase! Beograd - Zapaljen! Pa vi objavljujte Paragu, jedinog zivog i legitimnog nasljednika Paveliceve politike.

Banda

Tek kad zapadni susjed, Hrvatska, vrati Bosni i Hercegovini veliki dio obale na Jadranskom moru, Bosna i Hercegovina ce priznati tu svoju susjednu banana drzavu!

mirzatvica@hotmail.com

Konfederacija Hrvatske i Bosne... hmmmm

Iskreno

Tek kad zapadni susjed, Hrvatska, vrati Bosni i Hercegovini veliki dio obale na Jadranskom moru, Bosna i Hercegovina ce priznati tu svoju susjednu banana drzavu! ka Banda Pa Paraga upravo zagovara ideje Bosanskog Jadrana i Hrvatskog Podrinja.

Name

Upravo tako, trebalo je vratiti AVNOJ-evsku BIH koja je definisana kao: "zajednica Srba, Hrvata i Muslimana." Sta cemo sa Bosnjacima, jesu li oni ostali?

Alf

Vratit ćemo mi republiku u narednih 10 godina. Budi siguran u to.

Samo

***

Gh

Sta je sad bosnje, sad vam odjednom odgovara i ovaj dokazani ustasa ili se vi ono zgrazavate od istih? Pa kako da se zgrazavate kad su vam i sami preci bili ustase, hrvatsko cvijece, sto bi musa pusa rekao: dedo, babo, daidza i amidza.

Andrijica

Koliko je koštalo sunećenje gospin Paraga?

/ Najnovije