Ovo je Bosna: Fra Mirko Majdandžić pucnjem iz topa označio vrijeme iftara

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ggg

***

***

***

***

***

***

SVAKA ČAST PRAVI PRAVCATI BOŠNJACI /BOSANCI KATOLICI!

Istina

Nije to Bosna,bila je nekada dok je niste unistili upravo zbog toga sto niste htjeli zajedno,ne lazite sami sebe.

Ramazan

Ja sa musliman elhamdulillah. U Ramazanu zaista osjećam jednu posebnu blagodat. Smiraj. Širinu u prsima. Blagost u svemu. Pa to iščekivanje iftara, pa namazi, pa teravije, učenje Kur'ana, dijeljenje sadake. I osmjeh svome bratu, svom komšiji. Pomoć kome je potrebna. Sve to me ispunjava jednim prelijepim osjećajem. I vjerujte kada bih mogao svima to dati, dao bih da vide tu ljepotu Islama. I ovim putem pozivam sve ljude, ostavite predrasude, isključite televizore i mobitele na trenutak, pogledajte u zvjezdano nebo, udahnite duboko i biće vam jasno. To je pravi put!

Ljiljani nisu sa Karpata

Samo mi moramo tolerisat Fasiste rvatske ugrozene i zlocinacke zivotinje srbe oni laju napadaju vrijedzaju u svojim tvorovima LJUDE ka Bosanac Pošto ti stalno laješ, vrijeđaš i napadaš pa jel to znači da si ti Srbin

Namćor

U moje vrijeme skupimo se kod jarana za Bajram s flašom vina. Jest da je smiješno i tužno u isto vrijeme al' takva vremena bila. Al' ko je doživio zna da je tada Bosna bila jedna duša. Tada i nikad više. Prije tog perioda je korzo u Sarajevu za muslimane išao Ferhadijom a za hrišćane poprijeko Dalmatinskom. Ovo sada da i ne govorim.

Bosanac

Pošto ti stalno laješ, vrijeđaš i napadaš pa jel to znači da si ti Srbin ka Ljiljani nisu sa Karpata mrzim bolesne pogane zivotinje srbe i Fasiste ugrozene rvate

Na baterije

Ja sa musliman elhamdulillah. U Ramazanu zaista osjećam jednu posebnu blagodat. Smiraj. Širinu u prsima. Blagost u svemu. Pa to iščekivanje iftara, pa namazi, pa teravije, učenje Kur'ana, dijeljenje sadake. I osmjeh svome bratu, svom komšiji. Pomoć kome je potrebna. Sve to me ispunjava jednim prelijepim osjećajem. I vjerujte kada bih mogao svima to dati, dao bih da vide tu ljepotu Islama. I ovim putem pozivam sve ljude, ostavite predrasude, isključite televizore i mobitele na trenutak, pogledajte u zvjezdano nebo, udahnite duboko i biće vam jasno. To je pravi put! ka Ramazan Ti bi kao sto sebe nazivas muslimanom trebao znati da u vrijeme svetog mjeseca ne bi smio dolaziti i ukljucivati se u ove sejtanske sprave gdje se svasta govori i tako se gubi abdest i prlja dusa,sveti mjesec je upravo zbog toga i stvoren ali ti kao polu-produkt izopacene i izgubljene duse nemas pojma sta radis budalo.

***

***

sparco

Lijepe riječi su ukras!

Katolik

Ovaj Mirko je razarač brakova ništa on nema sa katoličkom vjerom

/ Najnovije