Otvorena prva Dormeo Home trgovina u Bosni i Hercegovini!

Promotivni tekst
Otvorena prva Dormeo Home trgovina u Bosni i Hercegovini!
/ Otvorena prva Dormeo Home trgovina u Bosni i Hercegovini!
U društvu brojnih prijatelja, zadovoljnih kupaca i medija, svečano je otvorena prva Dormeo Home trgovina takvog koncepta u Bosni i Hercegovini!

Nova Dormeo Home trgovina nalazi se u Sarajevo City Centru i prostire se na površini od 280 kvadratnih metara. Misao vodilja prilikom njenog uređenja bila je na većem, atraktivno i moderno uređenom prostoru, vjernim i novim kupcima pružiti sve ono što kuću čini – domom.

Dom je tamo gdje je srce... i gdje je Dormeo

Od sada na jednom mjestu možete pronaći sve novitete iz oblasti spavanja, najširi asortiman visokokvalitetnih Dormeo proizvoda, sve što vam je potrebno za spavaću sobu, odmaranje i uređenje doma.

Dormeo je međunarodno priznat brand kojem vjeruje više od 5 miliona ljudi širom svijeta u preko 40 zemalja.

Jedna od zemalja u kojoj Dormeo uživa iskreno povjerenje svojih kupaca je i Bosna i Hercegovina. Njihovo povjerenje je naša obaveza i zato je izuzetno zadovoljstvo biti danas tu i otvoriti vrata našeg doma Bosancima i Hercegovcima, da na jednom mjestu uživaju u najširem asortimanu proizvoda za spavanje, odmaranje, uređenje – istaknula je Melnisa Begović, Dormeo direktorica za Centralnu i Jugoistočnu Evropu.

Na svečanom otvorenju sve prisutne iznenadila je posjeta astronauta, koji je došao u novu Dormeo Home trgovinu po svoju udobnost.

A nakon svečanog otvorenja, ugodno druženja je nastavljeno i na platou ispred SCC-a, gdje smo svi uživali u hitovima svima nama drage Aleksandre Radović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije