Otac Moamera Kasumovića prije 30 godina hapšen kao čelnik SDA: "Možda je bolje da ovo nije dočekao"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

***

OMG

ovo sto se desilo jeste posljedica raspada normalnih vrijednosti. prelazak granica "normalnog" .

Istina

I treba da se liječi,ovaj n***.Kakve veze ima otac i njegova politička stajališta s pedofilijom sina? U nedostatku novih podataka,bavite se i to vrlo odvratno porodičnim stablom. Nula od autora,nula od glumca.

Nevjerojatno

Kako možete se baviti perifernim činjenicama koje uopće nisu bitne u glumčevom slučaju ne raspituje priču pustite da svi pate na izvjestan način i žrtva i počinioc i društvo ne pravite sagu od svega već viđenog .Hvala.

Dosta vise

Sa ovom nakazom,maltretirate nas

Kakve

veze ima njegov otac sa ovim slučajem a pogotovo to što je bio član SDA. Jeli time što je bio član SDA on nešto poseban

ja1

Ja sam mislio da je on od neke fine FGR loze, kad ono SDA loza. Sad mi je jasnije zasto je ovakav.

Ne pijem dok Paja vozi

Kakav zlonamjeran naslov Trojkasi! A eazlog haosenja je sasvim drugaciji,poziticmvniji ali je bitno pomenuti SDA i Bakira svugdje!ZATO TROJKASI SAMLJECE VAS SDA U OKTOBRU!INSALLAH!!!

***

***

Guest

Juce ste bez veze diskreditovali njegove sestre koje veze sa ovim nemaju a sad i rahmetli babu okrecete u mezaru! Fakat nekontam pouku ovog clanka niti zasto izvrtati mrtve ljude bez obzira sto je decko ocito bolestan. To je njegov problem a ne problem porodice koja ionako mora da nosi ljagu ovog bolesnika do kraja svog zivota!

ja1

@guest, pa vi sve vrijeme pisete da je on u nasoj stranci i da mu je forto mentor a sad se ispostavi da je odrastao na porodicnim vrijednostima jer mu je otac u SDA pa opet ispade nastran, kako se to moglo desiti iz takve ugledne porodice?

Ja1

Vidis kad pljujete po trojci i drugima, kako se to sve fino vrati ko bumerang, popljuvaste sami sebe na kraju. Joj zao mi botova, hahhaah

Ali

Čemu ovakve priče i kakve to ima veze sa ičim? Nanosite štetu svima, ovom društvu. Ostavimo prošlost u prošlosti, pazimo na ovo danas da bi zaštitili budućnost.

sulejman mitrov

da, te 1994. sarajevo bješe etnički očišćeno, nevjernici kud koji mili moji, ostali samo vjernici... danas 90 posto hina baškari se gradžanski...

Goli otok

veze ima njegov otac sa ovim slučajem a pogotovo to što je bio član SDA. Jeli time što je bio član SDA on nešto poseban ka Kakve Bolje biti član SDA nego, recimo, SK... dokazano! Samo ne znam šta o tome misli Svabo?

Ne pijem dok Paja vozi

Duboka je ovo poveznica, tajna veza -- jer za članstvo u SDA i za glumište treba dobro povećan adrenalin...

Ja1

Nastrani pedofil iz ugledne SDA porodice. Odgojen na porodicnim vrijednostima, redovno u dzamiju isao, nikad ga otac na parade nije vodio a vidi na sta izadje.

Pehlivan

Jao ovih šošona iz tih crnogorskih vuko****na! Kakav je samo ološ povlačila u Bosnu, kriminalna organizacija SDA!

Nije bolest

Juce ste bez veze diskreditovali njegove sestre koje veze sa ovim nemaju a sad i rahmetli babu okrecete u mezaru! Fakat nekontam pouku ovog clanka niti zasto izvrtati mrtve ljude bez obzira sto je decko ocito bolestan. To je njegov problem a ne problem porodice koja ionako mora da nosi ljagu ovog bolesnika do kraja svog zivota! ka Guest

Pedofilija nije izlječiva

>>I treba da se liječi,ovaj n***.Kakve veze ima otac i njegova politička stajališta s pedofilijom sina? U nedostatku novih podataka,bavite se i to vrlo odvratno porodičnim stablom. Nula od autora,nula od glumca. ka Istina<<

Bosanac

***

Ne kontaš

Vidis kad pljujete po trojci i drugima, kako se to sve fino vrati ko bumerang, popljuvaste sami sebe na kraju. Joj zao mi botova, hahhaah ka Ja1 Mali ne dijeli očeva ubjeđenja, naprotiv na suprotnoj je strani...čini se ili ca nisi pročitao članak ili da ne znaš čitati! On jeste dio stranaka trojke, samo se sad i SDP i NS peru od njega! A članak na ovom portalu je jasan ali podmetnut glupanima i manipulatorima kao ti! Dakle, ako nisi pročitao ili ne znaš da čutaš otac je bio čestit čovjek i u vrhu SDA Crne Gore. Sin je član SDP a BiH ili NS BiH nejasno je do kraja jer se i jedni i drugi peru od njega. Nikšić je prvo objavio da nije član SDP a zatim izbrisao objavu. Jasno je kao dan međutim da Kasumović mlađi sigurno nije bio, nije sad a vjerujem nakon svega neće nikad ni biti član SDA niti u BiH niti u CG! Prestani manipulisati i praviti se budala na jasne stvari!

Tava

Imam osjećaj da se ovaj Moamer nekome opasno zamjerio.

nadriportal

Zadaca: spomenite samo SDA i Kasumovica u naslovu pa kako god, a tekst pisite sta god hocete.

/ Najnovije