Reakcije na izjave Lessa: I Karadžić je tvrdio da se "muslimani ne mogu odbraniti"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Vidi mu pogleda k'o da je na terapiji za lijecenje heroinske ovisnosti....bas je kompetentan...al za koga lobira i koga podrzava nije cudno...

miki

Ama ne sekirajte se laže turad, nema rata ;) A Emir Suljagić koji švercuje rahmetli babu koji je poginuo kao borac '92 u žrtve genocida neka pripremi ašovčić da ga prekopa i sahrani gde mu je mesto. Mora se uvesti neki red u RS-u a ne da kopa ko kako oće ;)

Guest

sarajka @vb Najpametniji komentar do sada izrecen svaka cast kom lpanci kom obojci.

Habuhabuhabu

I na Cambridgeu svakakvi-nikakvi rade. Kakva je tamo matematika kad neko može dati nekome nešto što ne posjeduje, konkretno Srbija Kosovo. Bolja je matematika u našim nikakvim školama. Kod nas se zna da ne možeš raspolagati nečim čega nemaš.

Habuhabuhabu

Ove ružne i nasrtljive izjave jačaju junačko srce kako pojedinca tako i grupe.

Mostar

BiH moze opstati samo kao troentiteska drzava, ostalo je put u propast

miki

Samo časni ljudi ratuju srcem. Ovi bez časti što o pogibiji babe lažu nemaju ni obraz ni srce. Svi oni koji iza njihove laži stoje ćuteći jednaki su im pred ljudima i pred bogom.

miki

Ali kome ja pričam, ture da je razmišljalo o obrazu ne bi bilo ture ;)

1>0

Nisu se samo muslimani branili nego svi gradjani bih.Rat je gotov nije se nikad trebao desit i niti ce vise ikad.Sve je manje budala kojima se upravlja s jednom od tri abrhamske religije.Svi smo isti trebaju nam vece plate,manji porezi i razvoj industrije!A ovih par budala sto je ostalo neka idu u sumu i prepiru se cija je molitva istom bogu bolja!!!

JA1

Ovakve goste može imati samo iskompleksirani i narcisoidni Senad Hadzifejzovic. U svakoj emisiji loži do usijanja a nikoga ne sluša šta priča, on je sam sebi dovoljan.

@Mostar

Bosna i Hercegovina bice i opstat ce kao gradanska drzava svih svojih gradana bez nametnutih torova od strane dusmana. Puste zelje dusmana iz svakog tora

/ Najnovije