Osmanagić otkrio da li je Đoković kupio zemlju za hotel u Visokom

0
A. S.
Osmanagić otkrio da li je Đoković kupio zemlju za hotel u Visokom
Print Screen / Đoković i Osmanagić

U pojedinim medijima u Bosni i Hercegovini pojavila se informacija da jedan od najboljih tenisera svijeta Novak Đoković, u našoj zemlji, konkretno Visokom, kupio zemlju za gradnju hotela, te da je to jedan od razlopga njegovih posjeta našoj zemlji.

Da bismo dobili najtačniju informaciju kontaktirali smo prof. Semira Osmanagića, koji je posljednjih mjeseci osoba iz BiH koja se najviše družila sa srbijanskim teniserom. 

"Rado će u Radiosarajevo.ba odgovoriti na to pitanje", kazao je prof. Osmanagić i dodao: "Iskren da budem, Novak Đoković nije kupio parcelu u Visokom, niti bilo gdje drugo u BiH. Đoković u našoj zemlji ne pravi hotel, niti ga namjerava imati. Sve je to lažna vijest".

Nakon kraće stanke, prof. Osmanagić je nastavio:

"Ako su građani BiH pomno pratili Đokovićeve posljednje izjave, a to je on sam potvrdio u izjavama, on se lijepo osjeća u našoj zemlji. Prvi put je došao sa roditeljima, drugi put sa suprugom Jelenom, a najavio je i treću posjetu Visokom", kaže Osmanagić za Radiosarajevo.ba.

Na naše pitanje, kada bi se mogla dogoditi treća posjeta, Osmanagić je kazao:

"Zaista to ne znam. Kada je Novak odlazio iz Visokom, nisam ga to pitao. Samo je kratko kazao -  "vidimo se opet. Uskoro". Ja se nadam da će to prije biti što prije".

Đokovići - undefined

Instagram: Đokovići

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije