OK avantura na Tjentištu već privukla više od hiljadu posjetilaca

L. K.
OK avantura na Tjentištu već privukla više od hiljadu posjetilaca
Foto: Radiosarajevo.ba / OK Fest
Tjentište i ove godine spremno dočekuje brojnu publiku koja će iduća tri dana uživati u OK avanturi koja ih očekuje kroz brojne sadržaje petog po redu Nektar OK Festa.

Atmosfera protiče uz mnoštvo zabavnih, dobro osmišljenih sadržaja.

Glasnogovornica OK Festa - Karolina Karalić je za Radiosarajevo.ba rekla da su zadovoljni brendom koji je festival izgradio: "Zadovoljni smo i odzivom, već smo zabilježili nekoliko hiljada prodanih ulaznica, a gosti tek pristižu. Trudimo se da festival bude sve bolji iz godine u godinu."

Mirza Salković iz pres-centra OK Festa za Radiosarajevo.ba rekao je da među kamperima ima i posjetilaca iz skandinavskih zemalja, Azije i sa sjevernoameričkog kontinenta.

"Osim kampera iz BiH, te svih zemalja regiona, dosta je ljudi iz Njemačke, Norveške i drugih skandinavskih zemalja, pa čak i iz Japana. Tu je i nekoliko grupa posjetilaca iz SAD-a i Kanade, koji već tradicionalno dolaze na Tjentište", rekao je Salković.

Večeras na Jegermaister Main Stageu nastupaju Tuspasmene, Hladno pivo, Kiril Djaikovski i popularni britanski band Stereo MC's. Zainteresirani mogu nastaviti partijati i poslije koncerta na After partyju na OK Stageu, gdje će nastupiti Vukasin Irije FM i Sergej Trifunović.

U 21 sat moguće je na OK Cinema Stageu pogledati film Avengers: Infinity War.

Tokom tri dana na festivalskim binama smjenjivat će se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije