Održana edukativna radionica "Transformers Roadshow"

Promotivni tekst
Održana edukativna radionica "Transformers Roadshow"
Foto: Promo / Edukativna radionica "Transformers Roadshow"

Dana, 29. augusta u novootvorenom Homework HUB-u (prvom mini univerzitetskom hub-u), održana je edukativna radionica, pod nazivom Transformers Roadshow u koordinaciji sa BBI bankom i Islamskom razvojnom bankom.

Učesnicima i učesnicama je detaljno objašnjen proces prijavljanja, do 10. septembra, gdje ih očekuju vrijedne nagrade i do 3.000 dolara. Ovo je jedinstvena prilika za sve inovatora i inovatorice, bez obzira iz koje oblasti dolaze, da se prijave i povežu sa poslovnim svijetom.

Edukativna radionica Foto: Promo: Edukativna radionica "Transformers Roadshow"

Najbolje ideje će biti prikazane na predstojećem Sarajevo halal sajmu, u Sarajevu. Također, na radionici je najavljena nova sezona SBF Start up Challenge-a, gdje i Homework HUB bio dio toga pobjedivši u aprilu ove godine, a već sada je ta ideja realizovana.

Iz Homework-a su poručili da su svi dobrodošli da ovdje kreiraju svoje ideje, ostvaruju umrežavanja, razmjenjuju iskustva i da slijede svoje ciljeve.

Kulin ban i njegovi vitezovi prošetali Sarajevom

„Danas je obilježavanje 830. godišnjice Povelje Kulina bana, i s ponosom možemo reći da postoji nova bosanska državnost, tj ovi mladi inovatori i inovatorice, koje žele i hoće da ostanu ovdje i svoje ciljeve realizuju“, izjavili su članovi Homework HUB tima.

Edukativna radionica Foto: Promo: Edukativna radionica "Transformers Roadshow"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije