Odgovor epidemiologa: Da li je potrebno nositi masku i nakon vakcinisanja?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Sve je u fazi iatraziva tako isto sto niko ne zna mi sto smo prebolovali da li se mozemo ponovo zaraziti neki naucnici kazu to je u vidu statisticke greske antitijela vremenom izgube se ako nemas kontakt s oboljelim opet nauka kaze da se sama probude ako si u kontaktu bio sa zarazenim sve nam je ovo nepoznanica a ucuvati se nemozemo kad radimo imamo kontakte s dosta osoba jedino kao robinzon kruso u sumu pobjeci ko se bas boji nema druge

USO

Kako ovi u Izraelu ne nose maske,nakon sto su pelcovani..

Ghost

Ali kako papku koji je dobio Internet I sad sve zna, da se mora vakcinisati za dobro sviju??

Ni

Nista vi ne znate, ali su vam naredili da nas trenirate jer je to poenta ovog virusa.

Guest

Kada ovi sto su vakcinisani i revakcinisani pocnu normalno da zive bez maske i bez socijalne distance i da se nezaraze ponovo od istog govneta protiv koga su vakcinisani, dodjite i pricajte o blagodatima vakcinacije. Do tada ....poradite na urodjenom imunitetu sa kojim smo rodjeni. Cist i svjez vazduh,kretanje,zdravija hrana i voda i najvaznije,pozitivne misli. A ove koji nece da trpaju sumnjive stvari u svoje tijelo neosudjujte,svako ima pravo na slobodu izbora.Nadam se da Vlast nece da ovo stavi pod moranje,u tom slucaju....pa vidjece se.

/ Najnovije