Od gotovo iskorijenjenih bolesti do epidemija i u BiH: "'Pitanje je kada će se javiti druge bolesti"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Balasevic

Kreteni roditelji, ali i djeca im nose taj genetski kod pa će vjerovatno nastaviti niz gluposti na sljedećim generacijama.

Kralj Ubu / Kralj Ibi

Neka smo se , svi mi, lišili one omražene, bivše države!Valjda su diktatura i totalitarizam nasilno likvidirali silne epidemije i pandemije, smanjili i iskorijenili smrtnost kod poroda: i porodilja i djece?Produžili životni vijek, kvalitetu života i zdravstveni status djece, mladih, sredovječnih i starih- opet sve pod prisilom komunističke diktature! A zašto " zaštitnici vitalnih nacionalnih interesa" , njihove Stranke i Očevi Nacija gledaju kako im narodi biološki izumiru? Zašto nam se masovno vraćaju bolesti- kao da smo izolirane enklave u kolonijalnim državama afričkog kontinenta? Zašto nam već odavno cijele bolnice i klinički centri uveliko rade po prijestolnicama EU i Zapada? A ovdje si odgovarajuću medicinsku skrb i pomoć mogu priuštiti samo vladajuće elite? Zašto? Je li opet kriva omražena bivša država? I u kojem bolesnom vremenu živimo- onom od prije ili ovdje i sada?

Fala Facebooku i TikToku

Kad su nam oci otvorili da vidimo zlo koje donose vakcine!

333

Kad krene polio, a krenuce, bas me zanima kako ce neki antivakser objasnjavati to sto mu je dijete ostalo invalid za citav zivot. Kosmicke zrake? @Kralj Ubu Potpisujem. A sto se tice "zastitnika", pa tu su od pocetka samo da pokradu svo akumulirano javno dobro. Biolosko izumiranje naroda je njihov vitalni interes. Kada ne bude vise nikog nego njih, pobjeda na izborima ce im biti zagarantovana bez imalo truda. Narodi su bili tu samo da im omoguce revoluciju primitivaca. I nece biti vise nikog da postavlja pitanja. Cilj je neprikosnoveni totalitarni sistem zasnovan na obliku sociopatije sa kraja ljestvice.

Kralj Ubu / Kralj Ibi

Kad krene polio, a krenuce, bas me zanima kako ce neki antivakser objasnjavati to sto mu je dijete ostalo invalid za citav zivot. Kosmicke zrake? @Kralj Ubu Potpisujem. A sto se tice "zastitnika", pa tu su od pocetka samo da pokradu svo akumulirano javno dobro. Biolosko izumiranje naroda je njihov vitalni interes. Kada ne bude vise nikog nego njih, pobjeda na izborima ce im biti zagarantovana bez imalo truda. Narodi su bili tu samo da im omoguce revoluciju primitivaca. I nece biti vise nikog da postavlja pitanja. Cilj je neprikosnoveni totalitarni sistem zasnovan na obliku sociopatije sa kraja ljestvice. ka 333 Supotpisujem, 333, sve- jer si, na zajedničku žalost svih ovdje preostalih razboritih i nepokorenih plemenskim narativima, neupitno u pravu. Živimo ovdašnju varijantu "trijumfa volje" i poraznu pobjedu desničarske kontrarevolucije.

/ Najnovije