Objavljen izvještaj o zločinima nacista: Kako su doktori krivi za smrt nekoliko hiljada ljudi?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahaha

Ovu pricu, prenapuhanu u startu, pa onda zloupotrebljenu do iznemoglosti, podgrijavate nakon 80 godina, a treba da ignorisemo ono sto cini Cionisti danas. Ma nemoj!

Borac sa kauča

***

Ma da

Tako govore samo uje i nacisti i fašisti normalni ne govore ka Borac sa kauča Ti i takvi odlucujete sta je normalno makar to bilo nemilosrdno ubijanje bespomocnog obespravljenog naroda uz sepet nekakvih lazi koje su tu samo da bi zlocinci imali izgovor. Je l to niko ne vidi slona u sobi? Taj narod je protjeran iz apsolutno svake krscanske zemlje u kojoj se obreo. Nisu protjerani samo iz muslimanskih zemalja it sam radi milosrdnosti islama i muslimana. A sto se jeverja tice, to je opste poznata istina da su svuda ponasali ko virus. Napadnu vitalne funkcije drustva i potpuno ga obijede. Na kraju krajeva, Adolf je vrlo dobro diagnoziro problem, samo ga nije dobro rijesio. Uhvatio ga je isti sindrom koji danas zidove hvata, sindrom vise rase. Ne smije se narod istrebljivat.

/ Najnovije