Obilježili rođendan: Bošnjačka zajednica kulture Preporod osnovana je prije 120 godina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Bosnjaci su se izmislili 1993.u podrumu hotela Holiday In

Gh

Zasto na ovoj pozivnici koristite pismo koje nije vase i koje inace ne koristite, a to je srpska cirilica? Svojatate ono sto vam odgovara, a to da ste srpskog porijekla vam ne odgovara.

Mislite holidejinci

Niste vi bosnjaci vec holidejinci, nastali 27.09.1993. Taj dan ste usli u holiday inn kao muslimani, a izasli iz njega kao bosnjaci, pametnom dosta.

***

kako ba, okle oto?!

/ Najnovije