Novac planiran za proslavu Nove godine dat će za zbrinjavanje ratnog heroja

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ohO

Ovo je super vijest

nasvasta

Sramota tek sada ili dok su se zaimlovići namirili pa može i po koji borac ako je ostao živ haram bilo našeg zdravlja i mladosti SDA doći će te pred pravi sud goli bosi bez imetka.

N.G

Ovo je super vijest.Dobro da se sjete i običnog naroda

Koel

Jadna raja dala zivot za ovu zemlju dosle pobjegulje i zasjele u fotelje a borci sto su odranili zelju nemju ni za krov nad glavom ni za hranu majku vam banditsku sve je ovo trebalo cdtnicima predati a svi u izbjeglice pa neka je svima isto onda

Istina

Heroji rata?! O čemu ovaj glupi novinar piše?! U ovom građanskom ratu nema heroja! Ratovali su samo razbojnici i kriminalci, i oni koji su to morali da rade. Zato o herojima nemojte da pričate nama koji smo preživjeli rat, vi koji niste bili u njemu.

Guest

Žengu poznajem još o prije rata čovjek normalan druzeljubiv uvijek bionasmihan .Kad je trebalo heroj kad netreba ovako završi, ko i mnogi. Hvala nacelniče

Vitamin B2

@ istina..... Nije ovo bio građanski rat nego seljački. Seljaci potpomognuti iz susjednih agresorskih zemalja se popeli na brda i počeli pucati po svojim komšijama . Svakako da je bilo heroja koji su dali i svoje živote za odbranu svoje domovine. Međutim to današnje vlasti veoma malo cjene i čini se da bi se najrađe odrekli ljudi koje su potrošili u svakom smislu i koji su im omogučili da su danas to što jesu. To dokazuju zakoni po kijima borcima otimaju i ono što im pripada.

????

Heroji rata?! O čemu ovaj glupi novinar piše?! U ovom građanskom ratu nema heroja! Ratovali su samo razbojnici i kriminalci, i oni koji su to morali da rade. Zato o herojima nemojte da pričate nama koji smo preživjeli rat, vi koji niste bili u njemu. ka Istina NA KOJIM SI TI DROGAMA???

N.G

Ovi iz dijaspore Umjesto što se udaraju u prsa i govore kako vole Bih šire mržnj nijedan se ne sjeti nekom borcu pomogne izgradi kuću dao para čast izuzecima

/ Najnovije