Njemački utjecajniji virolog: U proljeće i ljeto možemo imati 6 puta više zaraženih

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

e moj sasa

Čovječanstvo je dobilo rješenje ali ga neće upotrijebiti. Kapitalizam ne da da se cijepi 80 posto ljudi, što bi moglo jedino ako sve zemlje dobiju formulu za proizvodnju. Ali profit je preči. Vakcinacija će se razvlačiti cijelu godinu - a dotad vakcina više neće ni štititi, jer dolazi novi soj iz Južne Afrike, koji ne reaguje na vakcinu. Letovi iz Afrike redovno dolaze u Evropu i SAD. Takodjer zato jer je profit važniji od života. Čim vakcinišu starije ukinuće mjere i sve nas ispod 65 namjerno zaražavati. To se više isplati nego borba protiv virusa. Ovo će trajati 4-5 godina. I život više nikad neće biti kao prije, za nas koji preživimo. Ko preživi.

Koel

Pa kako ce se zaraziti toliki ako cete 70% vakcinisati onda vakcina cista ubleha nema efekta

Pcr

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/igre-bez-stida-i-granica-svjetska-zdravstvena-organizacija-konacno-priznaje-problematicnu-pouzdanost-pcr-testova.html

KLOSA

TREBA SVE PALITI I LINCOVATI KO PO DRZAVA OVAJ CIRKUS GLOBALISTI JE.. O VAM LUCIFER MAME

JA1

Ma zatvorite nas sve vec jednom, stavite nam i lisice i resetke na prozore, kad smo glupi. Cuj pandemija ,umrlo 800 ljudi na osamdeset miliona ,o cemu oni pricaju?

Stum stum

Je li tajni sastojak korone u obliku davidove zvijezde i polumjeseca, a vakcine kukasti kriz?

/ Najnovije