Njemačka vanjska politika na stubu srama: Merkel na meti kritika zbog Ukrajine

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jusuf

U trenutku napada tačnije kazano agresije Rusije na Ukrajinu 24.02.2022. godine, 16 godina politike Angele Merkel je dignuto u zrak kao kad se minira neka šupa pa komadići završe svukuda! I na kraju pokazuje jedan krajnji, istinski rezultat te žene: jedno veliko NIŠTA! Kao poznavalac njemačke unutrašnje politike to sam na neki način uvijek i znao, ali mi niko nije vjerovao.

Istina na istinu

Histeriju treba smiriti. Kada su uništavali Libiju zapad nije histerisao. Kad su uništavali Irak i na Kurban Bajram ubili Sadama Huseina, zapad nije histerisao da invazija Iraka stane. Ruku na srce ni Ukrajinci nisu nevini. Brzo smo zaboravili žive lomače po Ukrajini 2014. Ukrajinci su u ratu bili kod nas i saučesnici su u ubistvu Avde Palića. Ko ne vjeruje nek ovo do kraja pročita https://www.slobodnaevropa.org/a/ruski-i-grcki-dobrovoljci-u-ratu-u-bih/25290398.html .

Šulc

Zašto Merkelova šuti na rusku invaziju u Ukrajini. Pa jednostavno, ona je bila Putinovu vazal, vrhunski ruski špijun koju je Putin zavrbovao kao operativac KGB u Ist. Njemačkoj. I jasno se moglo vidjeti da je ona izvršavala Putinove zahtjeve, da je Putin imao njen saradnički dosije kojim je ucjenjivati uz prijetnju da bi javnost otvaranjem tog dosijea bila upoznata ko je Angela Merkel.

Angela,

samo jedan u nizu Putkovih igraca/placenika.Tramp,Orban,Duduk,Chovic,Milanovic...

/ Najnovije