Niko se nije volio kao Boško i Admira: Prošlo je 28 godina otkako su ubili ljubav

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad se dvoje zavole...

Kad se dvoje zavole, niko im nista ne može...

ko

zalosno, ali nisam siguran, odakle ih je metak pogodio, jer sam u ratu znao mnogo onih koji su tom rutom presli, i dan danas zive.

VP

pa zna se ko je pucao, specialna jedinica Seve iz grada....

Koel

Bjezali na agresorsku stranu nista posebno opravdana likvidacija jos predhodno pomogao cetalju da pobjegne ne grbavicu ne znam sta jw sporno izdajice likvidirane

Koel

Vlahu sikteru u svoju smrdljivu rupu se zavuci i tisu misu

Koel

Ne bi niko sa vlasima sreca pa se smrada u gradu rijesismo

Džasmin

Koel Ti ćeš nekom nešto reći da je izdajica.Ti koji si pobjego u dijasporu pa sad ti glumiš nekog patriotu

I

Za ovo nikad niko nije odgovarao, niti ce odgovarati, jer i ptice na grani znaju da su ih ubili multi-kulti i tolerantni bosnjaci tj. alijine seve, a da su ih srbi ubili, onda bi trazili da se sva uza i sira familija pocinioca kazni za zlocin i bio bi nadjen i kaznjen u rekordnom roku. To je to multi-kulti i objektivno tuzilastvo i sud bih, kojem srbi i hrvati trebaju slijepo vjerovati.

/ Najnovije