Nihad Ugarak: Na mjestu Doma penzionera želimo graditi stambeno-poslovni kompleks

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

papac

Aha znaci stanovi i bingo

-_-

Odakle ti lova frajeru!? Odakle ti looova?????

Koel

Bilo bi svjetsko cudu da ce sta drugo biti znaci nice tibra spavaonica 3 put

Tufu

Zraka, zraka,dajte nam zraka.

O

Opet sda pere lovu preko svojih. Sta ces jbg, alija zaokruzio svoje malo i njemu i njegovim dosta, mi ostali posmatraci cekamo mrvice, i branimo bosnu od “mrskih” anamo onih.

Mostar

Malezijski studenti, davno je njih najavio Senad Avdić

Hasan Cengic

Milijarder Hasan Cengic, vlasnik aerodroma Visoko itd, pere pare preko ovog balavca

Bukvici i ostali

Dok je sirotinja gibula, Alija je svoju familiju i odane stavio vani, danas preko bslavaca pere pare

Smijem se da ne plačem

Od velikih biznismena i "Ako Bog da" se i treba kloniti. Ali super ste mi, kako ste brzo od početnog kapitala stigli do dovoljno za kupovinu. Baš dao Bog, mašala. PS. Ne daj Bože da vas šejtan navede da pravite kakav park za djecu i uredna parking mjesta.

Guest

Tibra se nastavlja

Omg abd

Dovoljno mi je da čujem da “biznismen” o investiciji pričao sa ako-Bog-da. Pitanje je samo ko je iz stranačkog/državnog vrha ili krugova isturio ovog ublehaša da za njega pere pare preko Doma penzionera. Nismo više ni za fuj, sad smo za fuj fujeva.

Karadoz

Samo je tu jos postavite i zatvoricete cirkulaciju zraka u gradu. Uskoro ce poceti i iseljavanje

/ Najnovije