Ne sâm, Bakire!

/ Komentari (51)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ozbiljno

Dobar tekst, ali baziran na pogrešnoj pretpostavci da Bakir nekome može određivati parametre patriotizma. Ne može ni u tekst sa brojnim pomenutim istinskim patriotama. U tekstu je trebalo navesti i brojne druge istinske patriote iz reda Bošnjaka, Bosanaca i Hercegovaca. Ovako postavljenim tekstom se upravo doprinosi tezi da SDA i Bakir imaju tapiju na sve pripadnike bošnjačkog naroda.

BiH

Kad jednog dana prođe vladavina poganih i pohlepnih Izetbegovića i teror njihove zlikovačke sekte, ostaće samo mučna sjećanja na njihovo prisustvo u Sarajevu i BiH, mučan okus u ustima od sjećanja na događaje poput njihove seljačko – primitivno – ohole parade neukusa i kiča jučer, čovjeku će u mislima opet, po ko zna koji put ostati samo osjećaj srama, bijede i depresivna agonija usljed spoznaje koliko nas je taj bandit, zlikovac i lopov Alija Izetbegović izvarao, obmanuo, gurnuo u smrt i ponizio. I danas nas njegovi potomci ponižavaju i šikaniraju na svakom koraku i u svakoj prilici. Ohole se pokazivajući raskoš i imetke koje su napljačkali svojim prevarama, obmanama i krađama novca koji se iskamčili i dobili kukajući po svijetu koliko je ovdje zla načinjeno. Koliko mrtvih, obogaljenih, raseljenih i izvaranih i ponižavanih, već decenijama. Na to su dobili svjetsku sadaku koju su pokrali, izbjegavajući pred istim tim svijetom da oni ovdje, u Sarajevu i cijeloj Bosni ustvari nisu predstavnici nikoga sem par desetina hiljada retarda koje su na neki način udomili i bacili im koju kosku koju su oglođali. Naravno, ovdje na Markalama ih nema. Nije to „njihva stvar“ ... samo su uposlili ove degenerike i primitivce koje su doveli tokom ovih godina u Sarajevo, kao što je ovaj uporni sendvičar – „Koel”, da seru po internet komentarima i napiše pokoju, pa će mu dati 10 – 20KM za njegovo “djelovanje” u ponedjeljak kad se istrijezne I kad ih popusti euforija od divljenja vjenčanju malog kurvanjskog kopileta koje je ovaj žuti poganac juče “udomio” ….. Nosio sam pušku 43 mjeseca, ponosno i svim srcem, u Armiji BiH. Nije me sramota, samo me stid svoje gluposti jer me iskoristio i izvarao pokvareni Alija Izetbegović. Ali eto, sjetim se one Dinine: “Reci, ja sam bio tu kad je bilo najteže, iako se čovjek zbog toga osjeća neizmjerno glupo…. Ali, ako bi neki sledeći rat ovdje slučajno pokucao na vrata, uzeo bih oružje opet, ali taj put bih ga isoristio samo i jedino da ubijam SDA bandite i njihove simpatizere, nikog drugog. Oni su najveći neprijatelji Bosne, od Stjepana Tvrtka do današnjeg dana…. Niko drugi, samo ta zlikovačko seljačka pohlepna bagra!

pošteno

Bakire, Bošnjani sa prostora BiH opstali prije svega svojim vještinama, čvrstim stavom i istinskim rodoljubljem uprkos svim nedaćama, pogotovu 1873, 1918, 1941 i 1991. Nemaju Izetbegovići ničega svoga u postanku i opstanku Muslimana- Bošnjaka BiH. Čak više štete što se najbolje vidi u zadnjih 25 godina.

Name

Proklet je dan kad ste sljegli u Sarajevo!!! Donijeli ste primitivizam, probleme i kriminal!!!

Sintagma “hrvatske zemlje” je sto i “srpski svet”.

Kako mogu biti “hrvatske zemlje” Dalmacija i Bosna kad tamo gotovo da nema vecinskog slavenskog gena kod stanovnistva? Kako nema zakarpatskih Hrvata tako nema ni zakarpatskih Srba u BiH. Ovo sto sad imamo kao politicke Srbe i Hrvate u BiH su nacije SHS/YU drzava kojih odavno nema.

Grof

Slušajući porodicu Izetbegović zaljubio sam da su mi pokvarili ljepotu RAMAZANA.

BBB

Komunjarski naručeni tekst. Vele je poznat kao mrzitelj Islama i Bošnjaka, a škutorska poslovica " za sto lira u sto vira " mu je najdraža izreka na kojoj je odrastao sa partijskom knjižicom u džepu !

gost

***

Čavara

Ovako izgleda predstavnik BH talibana... ka Isuse spasi nas - Kako Tita ti?

Guest

Guest Sta reci nego da ste u pravu za svaku rijec. Ima jos mnogo sta reci o Zutom i njegovoj seljanki Sebi ja. Doslo vrijeme da se obogate kraduci od gradjana i onda poste i idu na tv Hayat nista bolji od njih. Za sve su vam krivi gradjani /izrodi/koji bi i *** za 20 dkg kafe zadnje im bile ili 20 KM ne stigli da ih potrose. Zbog takvih posteni,pametni i normalni gradjani ispastaju. Sa kim si takav si narodna izreka.

Guest

Guest Za @BiH

db

Ko još gleda Hayat televiziju ?

uee

Razlika izmedju sarajevsko-tuzlanskih ljevičara i četnika je minorna. I jednima i drugima je Bakir najveći proble

Andrić

Tekst je fula, Bakir nije predsjednik drzave i njegovi stavovi nisu zvanicni politicki stavovi BiH. Zapravo ga tekstovi i novinari poput tebe prave liderom Bošnjačkog naroda jer svaku njegovu izjavu pripisujete cijelom korpusu de facto.

Republika BiH

Alijin sin se ponasa kao da su Bosnjaci miraz njegovog baba Emancipaciji Bosnjackog nacionalnog identiteta nije zasluzan Alija vec ADIL beg Zulfikarpasic Aliju je prevashodno zanimala odeja Islama tek mu je kasnije oci otvorio rahmetli Zulfikarpasic kojeg JE Aljo glatko izguro kao i bezbroj drugih Bosnjackih patriota SDA partija nije odbranila BiH vec njeni patrioti To Bakiru jos nije jasno !! Bakire Bosna nije tvoje nasljedje i moraz od baba ti Bakire ti u sustini i nisi Bosnjak musliman jesi al Bosnjak vala i nisi TACKA

AsAsova

Nit je on vjernik nit je ona prof. dr. !!! Oboje su lopovi i varalice !! Svi ostali koje ste spomenuli u tekstu su nesto dali za BiH-a samo njih dvoje su sve sto imaju u zivotu OTELI bezobrazno od BiH-a.. Nikakve razlike nema izmedju njih dvoje, milorada i dragana ne postoje, sve ih drzi kriminal, zlocini, otimacina i razne hinjske podvale.. Okupirali su sve moguce, prisvojili, sebe zastitili raznim tajnim i javnim sluzbama, korumpiranim sudijama, tuziocima.. Svaki iole normalni Bosanac i Hercegovac osjeca sramotu i ponizenje na sami spomen njihovog imena.. Nas ponos su svi ovi "ne bitni" koje ste spomenuli kao neko poredjenje, i ne samo oni ima njih jos na hiljade, desetine hiljada dobrih i spomena vrijednih ljudi.. Sto se kaze ustat pa spomenut.. Mnogo je "malih" heroja i danas od Muriza M., Davora D. Ali pare, institucije i medije kontrolisu lopovi vec 30 godina.. Otimaju nam dusu, dijele nas po vlastitoj potrebi a mi ne znamo kako protiv toga, kako objasnit tim lopovima koji koriste vjeru kao reklamu da mi ne mozemo i ne zelimo zivjet jedni bez drugih.. Navikli smo da slavimo i Bajrame i Bozice i Nove godine i rodjenja i sve ostalo.. navikli smo i da placemo i patimo zajedno.. Nikad nam nije bilo svejedno.. Nasa nesreca je sto ovi lopovi nakaceni na budjet koriste nasu dobrotu i ljepotu na naj primitivnije i naj bezobraznije nacine.. Ne znamo kako da se nosimo sa tim olosem pa bjezimo i od srca kidamo da bi bar prezivjeli.. Veliko postovanje za sve spomenute OSIM za trezorce i seljancuru sa diplomom koja je DRZAVNA tajna.. oni su NASA sramota i NASA bol...

Rezak

Bakir 100% u prvu, jedino se Bosnjaci zalazu za jedinstvenu BiH, izuzev ono malo ostalih katolika i pravoslavaca u Sarajevu.

Bosanskohercegovački musliman

Dokle god OVAJ bandit ogrezao u lažima, prevarama i pljačkama, njegova ogavna žena koja se, Bohgu Velikom hvala raspada od raka, utjelovljenje ZLA i OPSKURNOSTI i SVI njima slični stoje iza imena "Bošnjak", niti ja niti iko u mojoj porodici se NIKAD nećemo izjasniti kao takvi, iako smo po rođenju bosanskohercegovački muslimani! Amin!

BiH BEZ SDA BANDE!

Onako kako ti je onaj retardirani babo, špijun SDB-a svjesno založio i u smrt poslao desetine hiljada Bosanaca, onako kako ti je za ovih 25 godina obezbijedio da kradeš, oholiš se i iživljavaš na ovoj zemlji i ovim ljudima, tako ćeš postupiti i ti, pohlepno papučarsko pokvareno govno! Ali svjestan budi da TI u ovoj zemlji ne predstavljaš nikog sem par hiljada glupaka, degenerika i lopova kojima si ti obezbjedio da kradu pored tebe, da malo ukradu i za sebe i svoje pokvarene prljave familije. Tako da, šta god da ti uradiš, šta god da ti kažeš, sve je za kurac, provaljen si i polako se gubiš, a tvoj je kraj na vidiku Nikolae. Iz tih govana se neće izvući ni svi ovi smetljari koje si odgojio i odhranio pa te sad napuštaju jedan po jedan. Kraj SDA zlikovačkoj sekti se ubrzano bliži. TI si najveći neprijatelj Bosne i Hercegovine, Bosanaca i Bosanstva otkad Bosna postoji. Ali je Bosna nadživila i gore katile i pokvarenjake od tebe i tvojih Dodika i Čovića i još postoji. TVOJ kraj, među krajevima svih ovih degenerika koji 30 godina piju krv ovom narodu, TVOJ kraj će doći čak i prije krajeva ovih ostalih fašista! Amin!

Abdulrezak

Bakir 100% u prvu, jedino se Bosnjaci zalazu za jedinstvenu BiH, izuzev ono malo ostalih katolika i pravoslavaca u Sarajevu. ka Rezak -Lijepe riječi su ukras

Bakir i njegova gospoja

ubiše u meni i ono malo vjere u Boga što sam imao i onu trun ljubavi prema ovoj zemlji!

Republika BiH

@ Nadimak ….Vidi Boga ti !?? Pa sto ti je *** subaricu prije njegovog rodjenja???

Rezak

Da vam nije bilo Alije ne bi vas ni bilo abdicevci izdajnicki, svi vi sa takvim komentarima, niste nista dali za ovu lijepu Bosnu sem klevetanja.Da sutra pukne zbrisali bi ko i 92.

Istina

95% nas je kratkovido i neuko. Izetbegovići su oskrnavili i u nepovrat bacili sve pale žrtve za BiH i godine borbe za BiH su uzaludne uz ovakve izdajnike, koji idu na ruku onima koji uništavaju BiH Veće zlo od Ćosića, Miloševića, Bobana i Tuđmana zajedno su Izetbegovići, Trojanski konj S-H desničara

Da nije bilo Alije

Da vam nije bilo Alije ne bi vas ni bilo abdicevci izdajnicki, svi vi sa takvim komentarima, niste nista dali za ovu lijepu Bosnu sem klevetanja.Da sutra pukne zbrisali bi ko i 92. ka Rezak - mi bi se i bez njega bolje i snažnije odbranili, danas bi bilo mnogo bolje da nije bilo njegovog ovog kretena i njegove zle žene, a ti bi danas živio u Rogatici ili u Foči gdje i trebaš ***

Puka 59 - ČESTITKE -MAKLJEN

Veterani 317 Sbbr Zenice i BHIKF podrška našem saborcu nov Veli . Prijedlog hitno kandidovati druga dr Bečirovića da istopi ove Bakine želje i njegovi saveznika Baje i Jugoslovena . Pozdrav Domovini i rah Čišiću pok Fontani te našim saborcima sretna 30 god ARBIH.

TNT

Kakvo bosanstvo? Mislis muslimastina?

BiH

Evo citam komentare i nije mi jasno kolko mrzite bakira, a jos nisam procitao ovoliko mrznje srba protiv dodika ili hrvata protiv covica zalosno, zato nam nikad nece biti dobro.

Boom

JA MISLIM HAHAHAHAHAHA

AsAsova

Evo citam komentare i nije mi jasno kolko mrzite bakira, a jos nisam procitao ovoliko mrznje srba protiv dodika ili hrvata protiv covica zalosno, zato nam nikad nece biti dobro. ka BiH Naravno da nisi kad pratis samo bakira, je*o te on u gu*icu... To sto si ti prihvatio podjele nije nas problem vec tvoj, NE ZELIM da gledam BiH-a u kojoj se ovo smetlje od ljudi smatra relevantnim za nesto.. >>Da vam nije bilo Alije ne bi vas ni bilo abdicevci izdajnicki, svi vi sa takvim komentarima, niste nista dali za ovu lijepu Bosnu sem klevetanja.Da sutra pukne zbrisali bi ko i 92. Rezak<< Prije nego sto pocnes srat o tom izdajniku raspitaj se prvo sta je sve prodao, koliko je puta povukao nasu armiju sa Ilidze da slucajno ne deblokiraju Sarajevo.. Raspitaj se ko je onom supku naseru oricu naredio da zalozi Srebrenicu i pobjegne sa svim oruzjem.. I jos mnogo toga.. Da sutra pukne ovo go*no bi opet pobjeglo u trezor, po navici.. Gdje si ti pobjegao 1992 ? Po ovoj tvojoj retardiranoj prici jasno se vidi da veze nemas o ratu i NASIM herojima... Ukucaj na google bilo koje ime od ovih nabrojanih pa vidi sta su ljudi, heroji i patriote..

Dudek Krivousti Njofra

Babo mu državnu stranku SKBIH pretvorio u privatnu SDA I ETO TI... E KOJI SU SAMO IDIOTI I KRETENI DAVALI IM GLASOVE 1990

mrki

dok na geopolitčkoj šahovskoj ploči, sve vri od neočekivanih poteza, gambita, tempa.. naš ridzan preferira da igra čovjeće ne ljutise.. to je ono kako ti grah padne..ili kako se kockice slože.. bar, izgleda da on to tako misli da će sudbina ili božije davanje biti na našoj strani i da će sve samo od sebe, doći na svoje mjesto.. NIJE DORASTAO ZADATKU, TO JE...

assturiass

Bakir je 1000 puta do sada pokazao da je obični politčki mamlaz ali najveći problem je što politički nepismen i neosviješten narod narod glasa za takvog idiota!!!

Sarajka

Dosli seljaci u Sarajevo i vladaju On da je vjernik kosto ima pravih nebi krali od muslimana niti bi l lagali Nego pazili svoje vjernike

Plavi

Kažete “na odbranu BiH digla se Armija BiH ” BESRAMNICI JEDNI, GDJE STE BILI KAD JE RAVNO UNIŠTENO I LJUDI POBIJENI. B E S R A M N I C I... Niste zaslužili NI PEDALJ BIH.

Alma Lazarevska

Bakir je skromnih mogućnosti.

Bože

Pa je li to stav ovog portala? Ili ovog debila, novinarčića? Borca za veća prava svih u odnosu na Bošnjake. Fujjjjj debilu, idiote!

Kretenčino

Bakir je 1000 puta do sada pokazao da je obični politčki mamlaz ali najveći problem je što politički nepismen i neosviješten narod narod glasa za takvog idiota!!! ka assturiass Podaničko pseto! Kako te niko ne prepozna, takav kapacitet da riješi stanje u državi. Da mi te naći da te hraknem među oči.

H

Prvo fusnotar da prekopa babu pa da nastavljamo pregovore...

Edi

Kad jednog dana prođe vladavina poganih i pohlepnih Izetbegovića i teror njihove zlikovačke sekte, ostaće samo mučna sjećanja na njihovo prisustvo u Sarajevu i BiH, mučan okus u ustima od sjećanja na događaje poput njihove seljačko – primitivno – ohole parade neukusa i kiča jučer, čovjeku će u mislima opet, po ko zna koji put ostati samo osjećaj srama, bijede i depresivna agonija usljed spoznaje koliko nas je taj bandit, zlikovac i lopov Alija Izetbegović izvarao, obmanuo, gurnuo u smrt i ponizio. I danas nas njegovi potomci ponižavaju i šikaniraju na svakom koraku i u svakoj prilici. Ohole se pokazivajući raskoš i imetke koje su napljačkali svojim prevarama, obmanama i krađama novca koji se iskamčili i dobili kukajući po svijetu koliko je ovdje zla načinjeno. Koliko mrtvih, obogaljenih, raseljenih i izvaranih i ponižavanih, već decenijama. Na to su dobili svjetsku sadaku koju su pokrali, izbjegavajući pred istim tim svijetom da oni ovdje, u Sarajevu i cijeloj Bosni ustvari nisu predstavnici nikoga sem par desetina hiljada retarda koje su na neki način udomili i bacili im koju kosku koju su oglođali. Naravno, ovdje na Markalama ih nema. Nije to „njihva stvar“ ... samo su uposlili ove degenerike i primitivce koje su doveli tokom ovih godina u Sarajevo, kao što je ovaj uporni sendvičar – „Koel”, da seru po internet komentarima i napiše pokoju, pa će mu dati 10 – 20KM za njegovo “djelovanje” u ponedjeljak kad se istrijezne I kad ih popusti euforija od divljenja vjenčanju malog kurvanjskog kopileta koje je ovaj žuti poganac juče “udomio” ….. Nosio sam pušku 43 mjeseca, ponosno i svim srcem, u Armiji BiH. Nije me sramota, samo me stid svoje gluposti jer me iskoristio i izvarao pokvareni Alija Izetbegović. Ali eto, sjetim se one Dinine: “Reci, ja sam bio tu kad je bilo najteže, iako se čovjek zbog toga osjeća neizmjerno glupo…. Ali, ako bi neki sledeći rat ovdje slučajno pokucao na vrata, uzeo bih oružje opet, ali taj put bih ga isoristio samo i jedino da ubijam SDA bandite i njihove simpatizere, nikog drugog. Oni su najveći neprijatelji Bosne, od Stjepana Tvrtka do današnjeg dana…. Niko drugi, samo ta zlikovačko seljačka pohlepna bagra! ka BiH Allah te nagradi svi tacono 1000%

nasvasta

Riđan će Bošnjake uz pomoć polupismene seljačke bagre Bošnjake svesti u trkutistan postaće kao palestinci. Govno izdajničko.

AsAsova

Bakir je 1000 puta do sada pokazao da je obični politčki mamlaz ali najveći problem je što politički nepismen i neosviješten narod narod glasa za takvog idiota!!! ka assturiass Podaničko pseto! Kako te niko ne prepozna, takav kapacitet da riješi stanje u državi. Da mi te naći da te hraknem među oči. ka Kretenčino<< AP, kod Skodinog salona na glavnom ulazu, dodji sutra u 17:00 pa me hrakni, molim te.. je*em ti komplet familiju !! Nakacio te bakir na budjet pa dosao da lajes malo ? seljacka dzukelo..

Pošteno

Vjera je privatna stvar a pljačka BiH se tiče svih nas. Malo nam objasni zašto ste uništili bh firme, redom ih gasite. Bitna vam je samo vlast i lično bogatstvo, ali nista nećete ponijeti i zemlju zar ne.

Milde sorte

Možemo mi pričat šta hoćemo bit će onako kako cia kaže

Kljuki

Žali Bože novinara i ispranog NiP-NS mozga, slažem se sa Bakirom dok god je Bošnjaka , islama i vjernika Bosna će postojati... A Faruk ti i takvi poput tebe su gledali Bosnu iz njemačke kako se brani i sad palamudite narodu i hoćete da oslabite najveći štit koji niko u Europi nema, snagu imana u srcima vjernika. Dosta je više, sa svih strana udarate ali najgori ste vi, domaći izdajnici koji pod uticajem stranih medija IZDAJETE kućni prag i porodicu.

Nacionalnost stanovnistva u BiH je Bosanskohercegovacka.

Koliko skole imaju novinari koji nepoznavanjem pojmova stalno interpretiraju mantre o nacionalnosti stanovnistva u BiH. Ne obrazujte se na Wikipediji hr i sr. Tamo je sve politikantski obradjeno. Naciju odredjuje drzava! Srbi i Hrvati u BiH kao nacionalnosti ne postoje. Nisu nacionalne manjine Srbije ili Hrvatske. Oni su tu nacionalnost dobili iz drzava SHS, SFRJ kojih odavno nema. Nacija gradjana BiH je bosanskohercegovacka. Cak i kad imaju dvojno drzavljanstvo ako zive u BiH. Ne mogu u njenim institucijama stititi vitalni nacionalni interes druge drzave. Sem ako niste clan predsjednistva BiH Dodik koji po dejtonskoj logici nacionalni interes RH stititi branjenjem srbijanskog nacionalnog interesa u Predsjednistvu BiH na predmetu Peljeski most. Umobolno!

db

Sine Bakire , magarčino ohrndana !

Bosna

Žali Bože novinara i ispranog NiP-NS mozga, slažem se sa Bakirom dok god je Bošnjaka , islama i vjernika Bosna će postojati... A Faruk ti i takvi poput tebe su gledali Bosnu iz njemačke kako se brani i sad palamudite narodu i hoćete da oslabite najveći štit koji niko u Europi nema, snagu imana u srcima vjernika. Dosta je više, sa svih strana udarate ali najgori ste vi, domaći izdajnici koji pod uticajem stranih medija IZDAJETE kućni prag i porodicu. ka Kljuki ____ Pišeš gluposti u komentaru. Bosna je izdata od domaćih izdajnika zbog korupcije i nepotizma. To je sva problematika Bosanskog problema.

NAJVEĆI PROBLEM

>>Vjera je privatna stvar a pljačka BiH se tiče svih nas. Malo nam objasni zašto ste uništili bh firme, redom ih gasite. Bitna vam je samo vlast i lično bogatstvo, ali nista nećete ponijeti i zemlju zar ne. ka Pošteno<< TO JE JEDINI PROBLEM U NAS BOŠNJAKA, SVE OSTALO ĆEMO LAKO. VJERA NIJE PRESUDNA U VOĐENJU DRZAVE, DA JE VJERA MOGLA NEŠTO POMOĆI DO SADA BISMO BILI ŠVICARSKA - TAKO DA BAKIRE PROMIJENI PRIČU

Tatar

Da imad imalo obraza kulture i pametli ni ti ni ta tvoja *** se niposto ne biste pojavili u javnosti

maltoma

Kamo sreće da si i ti zatvoren

/ Najnovije