Navršilo se 29 godina od smrti druga Branka: Htio je da umre 'među svojima'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

VELIKI covjek...LJUDINA...neka mu je laka zemlja

Guest

VELIKI covjek...LJUDINA...neka mu je laka zemlja

Guest

DRUGOVI su ono najbolje, što je ova zemlja imala! Svaki dan je bio bolji od prethodnog. A onda dođe GOSPODIN I EFENDIJA i svaki dan lošije. Mladima peru mozgove tobožnjom demokratijom, vjerom, novim jezicima i državama. I nasta bježanija!

Perfidnost

*** Kad procitam tekst mogu samo reci da se radi o jednoj bolesnoj, emocionalno ogranocenoj osobi koja ne moze da zivi u harmojini sa okolinom. Veliki problem je plitko obrazovanje i kompleksi postaju svakim danom danom jaci i veci. Osoba koja je rodjena u Bosni i Hercegovini je Bosanac i Hercegovac, a vjerska opredjeljenost je nesto drugo. Zato idi lijeci dok jos mozda imas sanse da se izlijecis.

necovjek

*** A ti mislis da si dobar krscanin.Primjer necovjeka jer sa radujes tudjoj smrti.

***

***

Pod drugom Brankom je ekonomski sahranjena

bivsa drzava. Posto je on u tom sistemu bio na nivou premijera, on je najodgovorniji za raspad bivse drzave. Eh sada, sa odmakom i mnogo decenija zivota iza sebe, paaa... mozda mu treba ipak i za to odat priznanje. Posto ONAKVA kakva je bila Juga bolje i da je prestala postojati kao sto i jeste!

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Garonja i kamenjar

da se radi o tipičnom mahalašu alijine pogane sorte. Poluobrazovan na lafofafsu sa profama koje i sam imaju kupljene diplome i prodaju ih poluidiotima kao što si ti. za pijace i varanja na vagi si dobar, ali ti se uhvatio komentara i glumatanja Frojda, al na mahalski način, uz kaHvu i s pogledom u fildžan. Imbecile, hodajuća bruko, jado bez nacionalnosti iz islamske vjerske skupine, tupavko, ti nikad nećeš spoznati što je to nacija, a što regija, štp državljanstvo. Vas talibančad neuku to nisu u stanju podučiti nepismene odže jer su i sami 100ka. Mani se pametovanja kad - neJmaš sučim - . Radije pravac džoomja i na na.*****v.a.nje! Nije žvaka za ********.e.nog seljaka. Iš, podkapacitirani! ka Kad procitam TVOJ tekst mogu samo reci Samo kratko i jasno, seljak sa dna kace. Tpotalno losa analiza mog karaktera. Sve sto pokusavas meni da pridodas samo govori ono sto si ti i kako zivis. Kamen i sunce su te dobro oblikovali da i dalje budes sluga drugima. Ni pameti niti znanja , samo kompleksi nize vrijednosti. Uskocio si iz opanaka u cipele, a zaboravio si skinuti opanke. Ti u odnosu kulture i opceg znanje kao da uporedjujes crno i bijelo. Ti si totalno promaseni slucaj , samo se pogledaj u ogledalu garavo moje, pa ces valjda skontati da nisi sa ovog podneblja.

JUGOSLAVIJA

MOJ TITO NAJBOLJI

Mali Vlaho, sveshtenichki sex dummy

VELIKI covjek...LJUDINA...neka mu je laka zemlja ka Guest Samo on ovako nepravilno, seljacki koristi velika slova. Nego ovdje mu sef jutros reko da se kao postavi na stranu Bosne, inache chetnichki phedevski sektashki ispvdak, sto bi mu vlashki susektash Sheshelj veko.

/ Najnovije