Pravilnik o zabrani pušenja: Evo šta kažu ugostitelji i građani - provjerite i kolike su kazne

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Denza

Treba i iqos zabraniti!

user1718197015

Zakon ide na ruku Philips Morrisu. Ja sam ispusio desetak paklica njihovog "pronalaska" i isto kasljem i disem kao i s obicnom cigaretom.

Samo

jedna stvar, ok duhan je štetan naravno, a šta je sa nenormalnom količinom izduva u saobraćaju, to nema veze za našu medicinu, klime i ostale ostvari koje ubijaju ljude zašto se tu nešto ne poduzme, ovo je baš maltretiranje ugostitelja za lakše reketiranje, šta rade naše inspekcije samo reketare, nemaju blage veze o poslu koji rade znaju samo pisati kazne i otvoriti džep. Ovo bi moglo dovesti do zatvaranja dosta ugostiteljskih objekata, pa da vidimo kad padne porez iz ugostiteljstva šta će onda donositi...

Mex

Interesuje me koliko ste dobili novca od Filip morisa da progurate ovaj zakon istražitelji uključite se malo podmićeni su jadovi da ovo sprovedu

Hayra

Je li to znaci da ja sad mogu da odem u cevabdzinicu na Ilidzi, Ilidzanku, i da rahat pojedem cevape da me niko ne truje? E dragi Allahu, hvala ti!!! A ovi sto hoce da puse dok ne crknu, bujrum. Ima stolova vani pa tamo "crkajite" do mile volje.

Elma

A sta ako se puse organske cigare.

-_-

***

Vicko

A hocel biti kontrole po javnim institucijama? Pusi se po hodnicima i kancelarijama, restoranima i kafeterijama.

Guest

U Nizozemskoj je pušenje već podugo dozvoljeno samo u određenom dijelu terase nekog bara ili restorana. Sve ostalo - totalna zabrana! Čak se pušenje tretira kao veliki minus u karakteru osobe jer je jedan od oblika ovisnosti.

Epi

Evo ga tebi polupismeni idiote

poniženi

***

/ Najnovije