Nakon što bude usvojen zakon o zabrani pušenja: Koliko ćete platiti "ćeif"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NAPOKON KRAJ PAPANLUKU FGRovaca

napokon cu moci sa djetetom otici da sjednem gdje zelim,napokon cu moci otici da sebi kupim odijelo koje ne smrdi na nikotin u BBc ili neki drugi trzni cenatr!A ovaj zakon je donesen jos 2002 ali nikada nije zazivio jer su ga obarali SDPovci(duhanska amfija)

NAPOKON KRAJ PAPANLUKU FGRovaca

napokon cu moci sa djetetom otici da sjednem gdje zelim,napokon cu moci otici da sebi kupim odijelo koje ne smrdi na nikotin u BBc ili neki drugi trzni cenatr!A ovaj zakon je donesen jos 2002 ali nikada nije zazivio jer su ga obarali SDPovci(duhanska amfija)

Damianusdarcus

Koliko puta sam sjeo negdje sam, sa porodicom, djetetom.. i samo što konobar donese narudžbu, kao da gleda iza ćoška, eto papčine... sjedne uvijek uz vjetar i usmrdi sve oko sebe. Ne znam ni sam koliko puta sam morao odmah ustati ili premještati se... ne mogu dočekat ovaj zakon. Da bog da kazna bila milion maraka!

L

Samo ukidanje ljudskih prava a glupani misle da vlast voli i brine za zdravlje, e glupani moji, idemo vidjeti sta je sljedece, kad se ne slazes s misljenjem vecine uzmu ti dijete, zatvore te zbog toga sto mislis drugacije. Nije ovdje stvar o smradu dima i zdravlju nego oduzimanju ljudskih prava, jedno po jedno, a zabe se kuhaju. Glupa vrsta su ljudi, vrane su pametnije puno.

@L

Samo ukidanje ljudskih prava a glupani misle da vlast voli i brine za zdravlje, e glupani moji, idemo vidjeti sta je sljedece, kad se ne slazes s misljenjem vecine uzmu ti dijete, zatvore te zbog toga sto mislis drugacije. Nije ovdje stvar o smradu dima i zdravlju nego oduzimanju ljudskih prava, jedno po jedno, a zabe se kuhaju. Glupa vrsta su ljudi, vrane su pametnije puno Jedini koji je glup ovdje si ti.

Kakve radosti

Sad ispade da nam se svi problemi rješavaju sa ovim zakonom. Težak će biti put da se ovo društvo vrati u normalu...

Katy

Negdje procitah(ovo isto samo opsirnije) da ce biti dozvoljen duhan za zvakanje i duhan za smrkanje... haha. Bojim se da umjesto dima ne budu pljuvali okolo. A tek duhan za smrkanje ...

zong

Joj kaku cu sad? Ah, da. Ne pusim i ne pijem. Nema zime.

Ala

Sto se mene tice s kaficima bez baste sam zavrsio kad se ovo uvede.

/ Najnovije