Nakon poskupljenja slijedi nestašica: Ovog ljeta moglo bi faliti ovih namirnica

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Navikli smo

zen

ZIVIO PUTIN NAJBOLJI NA SVIJETU, šta je pogrešno s tobom?

Role

Nemojte objavljivati ovakve članke sada će naši poletiti da pokupuju po 400kg brašna po osobi i članu domaćinstava.

jel ovo besplatna reklama BINGU, KONZUMU, MERCATORU..

i ostalim derikozama u BiH? Ova predvidjanja nas ubise..

Suti, dobro je, ja mislio spomenuce pivu i cigare.

.

Adi

Lijepe riječi su ukras

lenovo

A od kada je to nedostatak sijena??!

Senka

Malo je država u EU koje ne mogu prehraniti svoje stanovništvo...pa šta se čekalo, do jeseni bi bila žetva svega od tzv. deficitarnih proizvoda!

N

Kod nas uspjevaju i sijeno i zito... Ne znam sta je problem... mi svoje izvozimo umjesto da koristimo, to je problem

Ivan

Floriol iz majarske, kome lazu ovi debili pas im mater hebo fasisticku, kada je nafta bila 120 dolara dizel bio 2,5k sada nafta 110 folara oni narokali skoro 4km, glupi narode ispade samo rusija, i ukrajina sve proizvode, a cijeli nas zivot uce arapi proizvode naftu, amerika zitom hrani pola svijeta

/ Najnovije