Nakon drastične mjere i blokada iz Hrvatske: Šta BiH može učiniti?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Uređena država nema vozanja šleperćina i lomljenje preskupo plaćenih puteva kad i kud hoćete vikendima praznicima i kad je temp asfalta 60c tako da nov asfalt uništite koji takvim gazdovanjem nećemo nikad odplatiti.

BiH

Ne kupujte hr proizvode i eto najljepše osvete.

Infidel

Kontramjere su intenzivnije "okretanje" Srbiji i zaobilaženje Hrvatske gdje god je to moguće, pa čak i kada nije u potpunosti ekonomski isplativo.

Superdjikan

Pa oni mnigo vise izvoze kor nas nego mi kod njih Pa carine njima dignite. Konacno je vrijeme

Role

UZP bratija koristi svaku šansu da dodatno ojadi BiH. I nije ovo samo protiv Bošnjaka već i protiv Srba samo što će dodik reći da je to refleks i normalno. I treba da uz granicu naprave skladište skladište nuklearnog otpada kada smo glupi.

dP

Saće rvatski ćlan precjedništva da nazove zagreb i rješi sve to u par minuta. Samo da se otrijezni. :D

smizla

eh, svi nas tretiraju kao nista, a vi gospodo opet nista necete moci uraditi.Poprilicno ponizavajuce.Uvijek mi na nesto moramo odgovarati.Uvijek korak kasnimo.

odmah kontra!

ma trebaju uvesti istovjetne mjere momentalno! pa dokle vise moze dobri glupi bosnjo trpiti ovo metanje i sa jedne i sa druge strane?!?!

Realista

BiH je u trbuhu Hrvatske. Ako zatvore granice i dalje budu odugovlačili sa gradnjom mostova i auto puteva prema BiH nestaće nas! Ostaće oko milion stanovnika, ostali će se iseliti!

/ Najnovije