Najdraži gost kuca na vrata: Ramazan je najsvetiji i najvažniji mjesec

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:;"';:,:";;

Jest za muslimane,a *** sebi prste zbog ramazana.sad sam pio kafu u jednom objektu gdje *** na gazdu sto nece biti *** za ramazan,bukvalno *** al im eto ostaje druga radost kockanje to mogu nastavit.i koliko znam vecina *** primada ***.

TM

:;"';:,:";;@ Da si bogdo popio dvi pive i jednu mahsuziju umjesto kafe mozda bi postao bolji covijek i vise cijenio stare bosanske vrijednosti nego arapske.

Zuko

Najdrazi gost????? Ide ponocni dorucak pa dnevno gladovanje i prateca nervoza baliluka i nepristojnost prema svima koji ne poste zatim slijede kolektivna prezderavanje uvecer. Malaksalost na radnom mjestu i u skoli. Dehidracija tijela sportista koji poste. Sta je tu lijepo i korisno.

Jah,jah,jah

>>:;"';:,:";;@ Da si bogdo popio dvi pive i jednu mahsuziju umjesto kafe mozda bi postao bolji covijek i vise cijenio stare bosanske vrijednosti nego arapske. ka TM<<bosnjacke vrijednosti,ukradi,prevari pij alkohol,drogiraj se,kockaj,kurvaj se,komsiji pozeli zlo zato sto zivi normalan zivot,zavidnost je osobina bosnjaka itd,bosnjacke vrijednosti,ma da.

aaaaa šta hin se naguzilo!

NELSONE bolan đe si jarane, dođi da biraš!

/ Najnovije