Na današnji dan osnovan AFŽ: Prisjećamo se hrabrih žena bivše Jugoslavije

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Hrvatice i Srpkinje

una

a danas se ponobo zamotavaju i sovinistcki patrijahalni sistem ih vraca u srednji vijek. Nacionalizam kao oblik fasizma prvo lisiva prava zena.

ya

"Mostar" glupane! iste te hrvatice ili srpkinje -ako vec si nacionalisticko zatucano govno- danas se bore za pravi abortusa.

*

@ya, O čemu ti pričaš?!

Fuke

>>@ya, O čemu ti pričaš?! ka *<< Priča o tome da sada iste te Hrvatice i Srpkinje ( ne sve ali jedna većina) podržavaju neke druge vrijednosti. Antifašizmu ni traga. Kontaš!

Dama

>>>>@ya, O čemu ti pričaš?! ka *<< Priča o tome da sada iste te Hrvatice i Srpkinje ( ne sve ali jedna većina) podržavaju neke druge vrijednosti. Antifašizmu ni traga. Kontaš! ka Fuke<< Mi žene na prostoru bivše Jugoslavije i danas imamo po zakonu pravo na abortus i to će tako i ostati. Neće nama neke hodže i popovi određivati kako i kada da planiramo porodicu. Mi rađamo i mi ćemo da odlučujemo kad ćemo roditi a kad ne.

Tako je

>>>>>>@ya, O čemu ti pričaš?! ka *<< Priča o tome da sada iste te Hrvatice i Srpkinje ( ne sve ali jedna većina) podržavaju neke druge vrijednosti. Antifašizmu ni traga. Kontaš! ka Fuke<< Mi žene na prostoru bivše Jugoslavije i danas imamo po zakonu pravo na abortus i to će tako i ostati. Neće nama neke hodže i popovi određivati kako i kada da planiramo porodicu. Mi rađamo i mi ćemo da odlučujemo kad ćemo roditi a kad ne. ka Dama<<

ilegalac

Živjele žene! Živio AFŽ! SMRT FAŠIZMU

smrt fasizmu

Smrt fasizmu slovoda ZENAMA i narodu!

antifa

posto zivimo u patrijahalnom fasistikom rezimu i dalje imamo ratove i ovozemaljsku bijedu. Da zene vode politiku i ekonomiju demokratija bi cvjetala. Ovako u 21 vijeku svjedocimo vracanju desnice i fasizma i prvo na sto udaraju je na zensko tijelo. Antifasisticka borba zena nikada nije zavrsena. Zivjela Rosa Luxemburg

/ Najnovije