Na današnji dan: Krunisanjem kralja Tvrtka I Kotromanića uspostavljena Kraljevina Bosna

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Historicar

***

011

***

***

***

Tvrtko

***

Dobro

sve je to fino,ali šta današnji Bošnjaci. uopste imaju s tim

Svaka

čast na masakru nad komentarima !!!!

011

I kakve vi muslimani imate veze sa Tvrtkom? Vas nije bilo na prostoru BiH u to vrijeme. Zna se kako i kada ste "nastali". Da li mozda pokusavate dokazati da BiH kao drzava postoji stotinama godina i samim tim vi imate najvece pravo na nju jer ste se samoproglasili u nekakve Bosnjake?

Derim

***

***

***

***

***

asfd

Napokon je netko skontao da Tvrtko I Kotromanić treba se pisati sa tačkom iza I., vidim da je početak teksta bez, ali u nastavku da ide taj mali znak. Inače, se pridružujem rečenicmama: kakve veze imaju osobe čiji su pretci prihvatili agresora na BiH, turke, kao svoje rođene sa Tvrtkom? To kao kad bi pripadnici, ali pravi pripadnici partizankog pokreta sad rekli imamo mi veze i sa svim poznatijim fašistima. Ne ide, zar ne!

Ne ide, zar ne?

Napokon je netko skontao da Tvrtko I Kotromanić treba se pisati sa tačkom iza I., vidim da je početak teksta bez, ali u nastavku da ide taj mali znak. Inače, se pridružujem rečenicmama: kakve veze imaju osobe čiji su pretci prihvatili agresora na BiH, turke, kao svoje rođene sa Tvrtkom? To kao kad bi pripadnici, ali pravi pripadnici partizankog pokreta sad rekli imamo mi veze i sa svim poznatijim fašistima! ka asfd je upitna rečenica.

Dokazani srbofobi svojataju srbina tvrtka?

Sad ce opet krenuti bosnjacko svojatanje tvrtka kojem su roditelji bili srbi, isti oni srbi koje ovde svakodnevno vrijedate. Prosto, prica vam je puna rupa i licemjerja.

/ Najnovije