Muftija Hasanović o talibanima: "Šerijat nije problem, već njegovo tumačenje"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aha

Ne lupetaj gluposti, eno zeni umalo ocine iskopase samo zato sto nije pokrila lice. Glupani su za 8 vijek i bice ogradjeni zbog toga.

Pehlivan

Stani ba malo, NDH hodža. Pa zar Gospodar svjetova, jedan jedini, svemoćni, milostivi, kojemu nema ravna, nije mogao poslati nedvosmislenu poruku, zakona i društvenog uređenja. Dakle jasnu i preciznu poruku, koja se ne može drugačije protumačiti, osim baš onako kako je i namjenjena? Očekivalo bi se da superiorno i svemoguće biće može tako nešto napraviti? Ili je šerijat, Islam a i sam Allah,kao i druge abrahamovske religije, obična izmišljotina, dokonog, nepismenog čobanina iz Meke?

Infidel

Svaka vjera je zlo.

Islamski teroristi

i bonjackii pocetnici. Bas ce talibani uvaziti bjelacka islamizirana naklapanja o serijatu

Jesu li te napunile arijanskom energijom Semine piramide?

Stani ba malo, NDH hodža. Pa zar Gospodar svjetova, jedan jedini, svemoćni, milostivi, kojemu nema ravna, nije mogao poslati nedvosmislenu poruku, zakona i društvenog uređenja. Dakle jasnu i preciznu poruku, koja se ne može drugačije protumačiti, osim baš onako kako je i namjenjena? Očekivalo bi se da superiorno i svemoguće biće može tako nešto napraviti? Ili je šerijat, Islam a i sam Allah,kao i druge abrahamovske religije, obična izmišljotina, dokonog, nepismenog čobanina iz Meke? ka Pehlivan Evo junaka rodila ga majka. Napada prosvjetiteljskom supljom kako su religije praznovjerica i sranje koje gusi cojeka, a slavni prosvjetitelji i racionalisti napravise temelje sekularne Evrope na mitu o protoindoevropejcima, ovaj arijevskoj rasi i Atlantidi koji su se spustili sa Himalaja donijeli civilizaciju i drevnu mudrost. Seres o abrahamskom "sranju" a religiozno obozavas svedsko debilce i njeno pagansko eko prdzenje o klimatskim promjenama. Sta mai na atlantidi korijenska raso?

/ Najnovije