Moto Fest: Dva dana odličnog programa i uživanja za bajkere

Radiosarajevo.ba
Moto Fest: Dva dana odličnog programa i uživanja za bajkere

MK Stršljen i Banjaluka opravdali su ulogu odličnog domaćina velikom broju bajkera koji su tokom dva dana prodefilirali banjalučkim ulicama i uživali u sadržaju i programu drugog po redu Moto Festa.

Jučerašnjim velikim moto defileom kroz Banjaluku, moto sajmom, stunt vožnjama, te odličnim nastupima bendova DLM, Daddy Cool, Zabranjeno pušenje i Brkovi, završena je još jedna moto avantura u kojoj je uživao veliki broj bajkera iz BiH i Europe. Članovi preko 60 moto-klubova iz cijele regije došli su da daju podršku i uživaju u bogatom programu ovog događaja.

Dva dana odlične zabave, uživanja u dobroj muzici vrhunskih izvođača, izložbi najpoznatijih moto-brendova u svijetu, akrobacija majstora stunt vožnji i veličanstveni moto-defile kroz Banjaluku i ove godine učinili su grad glavnim centrom okupljanja bajkera iz cijele regije, ali i šire. Završna večer krunisana je i vatrometom koji je osvijetlivši nebo iznad Banjaluke bio svojevrsna zahvalnica svima onima koji su svojim prisustvom i dobrom energijom podržali i ispratili ovaj događaj.

I ove godine Moto Fest Banjaluka je napravio iskorak više u realizaciji glavnog cilja ovog događaja, a to je razvoj i unapređenje moto-turizma i moto-sporta u gradu na Vrbasu. Zasigurno MK Stršljen će i u budućnosti nastaviti da kroz program i sadržaje Moto Festa, svoje aktivnosti usmjeri u ovom pravcu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije