Mostarski hostel proglašen jednim od najboljih na svijetu

Radiosarajevo.ba
Mostarski hostel proglašen jednim od najboljih na svijetu
U izboru organizacije Hoscar, hostel Majdas iz Mostara proglašen je jednim od najboljih na svijetu.

Ova organizacija vrši godišnje ranigranje hostela širom svijeta, a kolika je važnost nagrade pokazuje činjenica da o njoj piše i magazin Forbes.  

Hoscar je zapravo godišnje rangiranje hostela od strane posjetilaca. Cilj nagrade je da pokaže kako je moguće naći odličan smještaj po prihvatljivoj cijeni, a Forbes piše da je ova nagrada u svijetu hostela kao Oskar u svijetu filmova.  

Nagrade su bazirane na osnovu oko milion ocjena, odnosno ličnih iskustava posjetilava u 2017, koji su odsjedali putem Hostelworlda, čije je sjedište u Dablinu, a koji prati ukupno 33.000 objekata u 170 zemalja, prenosi BiznisInfo

Kriteriji za izbor su: ukupno iskustvo posjetilaca, cijena, sigurnost, lokacija, osoblje, atmosfera, čistoća i opremljenost.

Hostel Majdas u Mostaru je nagrađen u tri kategorije, uključujući drugu nagradu za najbolji mali hostel na svijetu i treće mjesto za ukupno najbolji hostel u Europi, piše Forbes.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije