Mostarac svoju sreću pronašao na Islandu: "Kad uporedim plate ovdje i u BiH, dođe mi da zaplačem"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Konacno normalan napis

Dosta je bilo onih seljanki kozmeticarki sto se zale na sve po Austriji i Njemackoj, hoce da se vrate u Busovace i Viteze... Momak gura, radi, objektivan i realan. Svaka cast.

Lud

Sad ce reci da je normalan, debil.

Kad misli kao ti onda je...

Dosta je bilo onih seljanki kozmeticarki sto se zale na sve po Austriji i Njemackoj, hoce da se vrate u Busovace i Viteze... Momak gura, radi, objektivan i realan. Svaka cast. ka Konacno normalan napis Normala, objektivan. Prvo sto ti se nece svidjeti ako se usudis tamo otici, bit ce to sto ne mozes tako reagovati na drukcije misljenje. To za prve dvije-tri godine. Poslije ce biti poduza lista, al onda ce te bit sramota vratit se.

Haj razapnite momka.....

...........jer se ne boji rada i jer odbija da kahvenise po 2 sata usred radnog vremena. Radi i zaradi. Vi bujrum filozofirajte o duhu i raji i sevdahu i ljepoti.

Swabo

Bravo Vedrane i SRETNO....Island je predivan i uživaj u životu....pozdrav from No'way 😉

ma jok, razapet cemo one sto hljeba ovdje nadju

Jer ne pljuje po svemu sto je bosansko. Razapni onu sto se vratila pa svoj biznis zapocela. Uostalom, niko nije prigovorio momku iz clanka nego ovom pametnjakovicu sto misli da je samo njegovo iskustvo i mesljenje ispravno.

ya

za 2500 otici na kraj svijeta u alkatraz na grenlandu je vise nego jadno.

bla bla

bla bla

Pohvala

za 2500 otici na kraj svijeta u alkatraz na grenlandu je vise nego jadno. ka ya Zasto je jadno? Covjek radi i posteno zaradjuje, vrednuje vrijednost novca za razliku od ubleha koje sjede i filozofiraju a nisu se pomokli da nesto urade i naprave pomak u zivotu. Rad je oblikovao karakter covjeka a ne kafenisanje.

Crni

Ja hajvana

Skega

Nema koga nije pokro i zalevatio za pare po Mostaru, malo je i na island pobjegk

Adi

Komentari pokazuju koja ******ena gamad obitava u bosni, vi sjedite, lizite kafe, drkajte fejs, i kukajte kako vam ne valja, kako vas svi mrze, a mrze vas jer ste stoka, a pametni ljudi rade, zarade, i zive,. A vi kerovi glupi lojavi krepite od zavisti jer nigdje otici nemozete, svima se gadite glupi sadakasi

/ Najnovije