Most Suade Dilberović dobio novo ime: Kap moje krvi poteče i Bosna ne presuši

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neznanje

Dajte molim vas educirajte se.... Da li je Bijeljina u Bosni i Hercegovini? To nisu bile zrtve agresije koje su pobili Arkanovci?

Kikaš

Srećom pa Ravno nije u "Bosni".

Neznanje

Srećom pa Ravno nije u "Bosni". ka Kikaš Slazem se. S tim da nazalost tada jos nije bila proglasena nezavisnost, a to definitivo jesu prve zrtve.

*

prljavi nakot srbe ubijat samo treba

Neznanje

Godine 1919-e su tariguzisti (šumadijsko-beogradski ekstremisti) u Vukovaru poubijali mnoge austrougarske ranjenike (uglavnom hrvate i bošnjake) metodom "malj u glavu", od 1944-e do 1948-e izvršili genocid nad podunavskim njemcima u istočnoj slavoniji i zapadnoj vojvodini, te od 1941-e do 1945-e obavili serije genocidnih radnji u Priboju (sjeverni Sandžak) nad bošnjacima i albancima.

Sar

Jeste, ubijene od Alijinih terorista, koji su htjeli započeti rat. To svi znaju, i ne serend....više. Alija je po svaku cijenu htio da dobije islam. državu. Na žalost njegovu, dobio samo 23%. I to jedva, uz pomoć stranaca.

Oooo

Nesretnice, baš su bile naivne! Kao i svi mi. Bar, velika većina.

/ Najnovije