Mobilna aplikacija Hitne pomoći Kantona Sarajevo dostupna građanima

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

sjajna ideja - ne zovite nas, imate app.

BiH

Sebijin klempouhi analani alpinista ne samo da je doktorčina, humanitarčina i vjerničina, nego je još postao i programerčina i software guru! Aferim SDA zločinci…Pretpostavljam da je u zadnji slajd ove PP prezentacije ubacio ono obavezno svjetlucavo HVALA NA PAŽNJI s efektima … Kakva je samo tuga i licemjerje da poziciju direktora jedne zdravstvene ustanove koja nosi ime jedne moralne i intelektualne veličine, Silve Dr Rizvanbegović obnaša ovaj ljigavi Sekin SDA beskičmeni daždevnjak! Fuj!

Guest

Sve je to divno, krasno.. Ko će to čitati? Ta ustanova pod imenom Hitna Pomoć KS bi se trebala ukinuti, jer iz njihovih dnevnih izvještaja, od "silnih" zdravstvenih usluga, najviše vrše transport za hemodijalizu. Veliki je to luksuz da se toliko finansira za toliki prostor ustanove. Sve se to može pripojiti nekoj od bolnica. Ukinuti direktorsku poziciju i novac preusmjeriti na poboljšanje zdr.usluga!

Dževad

izvanredno

/ Najnovije