Mladić koji je javno progovorio o Kasumoviću nije iz presude: Koliko ima žrtava poznatog glumca?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

djubre

zivotinja

Nadimak...

Odmah raspisati potjernicu i uhapsiti! Osigurati da se sve zrtve anonimno jave. Zastiti zrtve. Osigurati pomoc zrtvama. Razguliti i sud i sudstvo ako ne odrade posao kako treba! HITNOOO!!

Blokada

Do kada gradski vlastodršci misle provoditi nasilje nad stanovnicima Sarajeva, je li mora svaki vikend grad biti blokiran. Dosta siledžijskog populizma.

Dobro ste skontali

Bilo je i vrijeme, to je jasno od početka.

Realno

Neko Moameru opasno smješta.

Ne pijem dok Paja vozi

Do kada gradski vlastodršci misle provoditi nasilje nad stanovnicima Sarajeva, je li mora svaki vikend grad biti blokiran. Dosta siledžijskog populizma. ka Blokada Ne laje kera radi sela...Ustvari je problem što ti zbog blokade ne možeš se provozati posuđenim kolima pa da ljudi vide kako ti dobro živiš u dijaspori

Ne pijem dok Paja vozi

Dobro je zanat izucio od Pasovica i Mustafica...prekucao mentore

Gost_Radio_Sarajeva

Ovakvih kao Moamer ima na žalost svuda. Problem je u pravosuđu i zakonu. To treba i mora da se mijenja.

/ Najnovije