Mladi iz Sarajeva pokrenuli inicijativu da Michael Schumacher dobije ulicu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

erdo

Pozdravljam !!!

Trubač

svaka čast Schumacheru ali ovo sa ulicama u Sarajevu postaje preseravanje . Kako kome padne na pamet daje prijedloge da bi bio malo u centru medijske pažnje. Svaka dva dana nekakav prijedlog ili za spomenik ili za naziv. Čak hoće da farbaju graničnike crveno bijelo kao na pisti formule a i onako se tom transverzalom već ponašaju kao vozaći formule. Ljudi moji imate li vi ikakva drugog posla ???

Guest

Super, evo razloga da se divlja na toj cesti vise nego obicno, sumahera imamo pun kufer u gradu.

Pwtrica Kerempuh

Jel to umro Sumaher?

Jass

A Pirmin Curbrigen. Zaslužio je i on.

Kazi istinu

Znaju li ove budale koje predlazu promjene naziva ulica kolko nanose troska gradanima i firmama radi zamjene licnih dokumenata,licna karta,vozacka dozvola,pasos,saobracajna,rjesenje o registraciji. Niko nije vrijedan toliko troska a neznam sta je ovaj lik vazan za Bih i Sarajevo. Nek ovi predlagaci daju ime svom dijetu ako ga toliko vole. Treba stati u kraj ovakvim ludostima da vise niko nikad nepokrece to pitanje.

Damianusdarcus

Odlična i inovativna ideja... neka stane ured odmah iza Olivera, Balaševića, Filipovića, Graham Bamforda, Arsena Dedića, David Bowia... i ko zna koga još ne... hajd ne serite više s tim ulicama...

Džasmin

Ja sam da se neka ulica da po grupi U2 jer su toga učinili za BiH pogotovo za Sarajevo.

TravNICK

Podrška inicijativi

/ Najnovije