Mitomanija u Banjoj Luci: Upravo traje kolektivno negiranje genocida u Srebrenici

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

11111

Narode,Ukrajina gubi zato oni ovde stežu obruč. Ovde nije riječ o Bošnjacima, Srbima ili Hrvatima. Plašim se da hoće da nam zakuvaju. Ovde se bore svjetske sile preko malih, siromašnih i već dvovljno unesrećenih naroda. Mir nam je svima zajednički cilj.

Meho

Pretresti svaki autobus koji se bude vracao kroz Federaciju i kod koga se nadje bilo koji rekvizit odmah ga poslati u kpz zenica na pansion i smrzavanje.

tuner

mitomani nikad iz 14. vijeka pomaknuti

5d6dyf

Hapsite autobuse

Haha

Zašto ih muslimani ne uhapse u “svojoj” državi? Operacija “neko nešta duradi”

***

***

***

***

Koks

Eto se i Banjaluka liberalizuje, organizovali proljetni LGBT skup. 👍

Johnny

Ako Rusija uspije zadržati okupirane teritorije, Srbiji će kičma biti slomljena u potpunosti i rs će nestati.

Laxative

Kaže Mile boli ga, valja što nije platu primio, a ovim njegovim valja sutra u Sarajevo na posao, jer ovdje plate ima. Đaba mu Mađari jer od njih para nema. Bolest nema granica.

Guest

Molim boga, da se svaki autobus sa ****ima prevrne i usmrti sve i jednog genocidaša. Onda cu reci, kako su se samo autobusi prevrnuli i ništa dalje!!!!

pitanje

zašto se svi trude da objasne Srbima da se ne radio o narodu, nego osudjenim pojedincima. Ako Srbi insistiraju na vlastitoj genocidnosti, onda se cijela civilizacija treba odrediditi prema toj istini.

Bravo

zašto se svi trude da objasne Srbima da se ne radio o narodu, nego osudjenim pojedincima. Ako Srbi insistiraju na vlastitoj genocidnosti, onda se cijela civilizacija treba odrediditi prema toj istini. ka pitanje Ako ne mogu to da shvate, znaci da su svi isti. Tuzjo i bolesno.

***

Lijepe riječi su ukras!

Ako se ne radi

Ako ne mogu to da shvate, znaci da su svi isti. Tuzjo i bolesno. ka Bravo Ako se ne radi o narodu sta mislis da mi donesemo rezoluciju o vasem genocidu nad srbima tokom 500 godina turskog terora? Da li biste vi kao tadasnji turci to mirno prihvatili? Ili da donesemo rezoluciju o jasenovcu u kojoj ste vi zajedno sa hrvatima pocinili genocid nad srbima? Mislis da bi mirno to gledali u hrvatskoj? Sta se pravite blesavi?

***

***

***

***

Nesto ne vidim

Bosanske zastave hahahahahahaha

Celo

Ako se ne radi o narodu sta mislis da mi donesemo rezoluciju o vasem genocidu nad srbima tokom 500 godina turskog terora? Da li biste vi kao tadasnji turci to mirno prihvatili? Ili da donesemo rezoluciju o jasenovcu u kojoj ste vi zajedno sa hrvatima pocinili genocid nad srbima? Mislis da bi mirno to gledali u hrvatskoj? Sta se pravite blesavi? ka Ako se ne radi HAJD *****E TI HAHAHAHAHAHAH

0000

Molim boga, da se svaki autobus sa ****ima prevrne i usmrti sve i jednog genocidaša. Onda cu reci, kako su se samo autobusi prevrnuli i ništa dalje!!!! ka Guest Bog nam uvjek vraća ono što drugima želimo. Nadam se da će ti Bog oprostiti i da ti se ništa loše neće desiti. Razlika između jednog dijela komentatora iz Federacije i drugog entiteta je to što ogroman procenat ljudi u RS nikome ne želi zlo, pa čak ni vama takvima.

maho sam ja qurcem

Bosanske zastave hahahahahahaha ka Nesto ne vidim samo mi spala zastava kad sam ti mamu natakrio. Ja konto ona ce mahat da se fino vidi feslija kad ona neizdrža i sjede. Nema veze meni je bitno da je njoj fino bilo!

Pa zato

Lijepe riječi su ukras!

Sad cu ti ja objasniti

zašto se svi trude da objasne Srbima da se ne radio o narodu, nego osudjenim pojedincima. Ako Srbi insistiraju na vlastitoj genocidnosti, onda se cijela civilizacija treba odrediditi prema toj istini. ka pitanje Ako se ne radi o narodu sta mislis da mi donesemo rezoluciju o vasem genocidu nad srbima tokom 500 godina turskog terora? Da li biste vi kao tadasnji turci to mirno prihvatili? Ili da donesemo rezoluciju o jasenovcu u kojoj ste vi zajedno sa hrvatima pocinili genocid nad srbima? Mislis da bi mirno to gledali u hrvatskoj? Sta se pravite blesavi?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije