Misija je ispunjena: Tomislav Cvitanušić se popeo na Mount Everest!

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tutanplok

Je li nam tim dobro?

I

Može se reći da je dobro.

Ne vracaj se, buraz

Bolje ti je gore.

Za pohvalu !

Svaka cast. Sretan povratak.

Svaka cast i cestitke!

Zanima me pak, kad ce covjecanstvo konacno bit na tehnoloskom nivou da se moze spustit na najvece dubine u oceanima (oko 11 km) i pogledat sta ima dolje? Pitam za prijatelja? :)

MedosaVratnika

A ko li je još u tom čuvenom timu, je li moguće da su to tako beznačajni članovi? Ili ne mogu doći do izražaja?

Sabina

Čestitke Šerpama no odlično obavljenom zadatku.

Hooligansfrommars

Mislim poduhvat je to i sve je OK, ali zar je toliko samozaljubljen da priča o timu a tima nigdje, samo on i on, i on. Malo je to meni sebično i hrana za ego, mislim da nekim ljudima baš nešto dobrano fali te imaju želju da se samo o njima govori, piše, da im se dive, da im se uvlače, egocentrizam pravi.

Ha ja

Gdje je video da se fino vidi da si na vrhu mt. everesta, a ne na bilo kojoj drugoj planini. Ovako ti sve ostaje samo na prici. Mogu i ja reci da sam bio na mjesecu, ali gdje su dokazi.

Jes, jes, folira

Popeo se na Vlasic, pa sad lavore sipa. Dokaz jaro, dokaz. Traze ovi sto im je kucni prag najveca planina.

Ti nisi dalje od Trnova mako

Gdje je video da se fino vidi da si na vrhu mt. everesta, a ne na bilo kojoj drugoj planini. Ovako ti sve ostaje samo na prici. Mogu i ja reci da sam bio na mjesecu, ali gdje su dokazi. ka Ha ja

@ti nisi...

ka Ti nisi dalje od Trnova mako Bio sam na svjetskim destinacijama o kojima ti samo mozes sanjati i sa svake od njih imam fotke i video klipove na svom instagramu. To je nesto sto svaki covjek ponosno pokaze, a ne stidi se, osim ako nije bio.

@jes folira

Popeo se na Vlasic, pa sad lavore sipa. Dokaz jaro, dokaz. Traze ovi sto im je kucni prag najveca planina. ka Jes, jes, folira Bio sam na svjetskim destinacijama o kojima ti samo mozes sanjati i sa svake od njih imam fotke i video klipove na svom instagramu. To je nesto sto svaki covjek ponosno pokaze, a ne stidi se, osim ako nije bio.

/ Najnovije