Masakr koji je zgrozio svijet: Danas 31. godišnjica od '48 sati pepela i krvi' u Ahmićima

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gevekt

masakr uvjek cine oni drugi.

666

Jučer je Inicijativa mladih za ljudska prava Hrvatska održala simboličnu akciju preimenovanja Trga Franje Tuđmana u Zagrebu u Trg ahmićkih žrtava, uz podršku i sudjelovanje mladih iz Inicijativine Aktivističke mreže.

***

***

wqr

Neka žrtve počivaju u miru. Ali, molim sve normalne ljude da nam ovi zločini služe za pomirenje i oprost, a ne za raspirivanje nove mržnje. Kolonizatorske sile žele da preko ovih zločina trguju.

Haha

Kako sam razumio to je bila osveta za Trusniu ka 🙈🙉🙊 Loše si razumio...

Kordiceva teologija i pokajanje na provjeri

Ju tub Death wish 2 do you believe in Jesus

Oprost a?

Neka žrtve počivaju u miru. Ali, molim sve normalne ljude da nam ovi zločini služe za pomirenje i oprost, a ne za raspirivanje nove mržnje. Kolonizatorske sile žele da preko ovih zločina trguju. ka wqr ***

Who gives a shit?

Jučer je Inicijativa mladih za ljudska prava Hrvatska održala simboličnu akciju preimenovanja Trga Franje Tuđmana u Zagrebu u Trg ahmićkih žrtava, uz podršku i sudjelovanje mladih iz Inicijativine Aktivističke mreže. ka 666 Bez ciscenja ubstasa iz Katolicke crkve i njene sluzbe stvaranju rvacke nacije po principu reformisana judaizma.

🙊🙉🙈

Loše si razumio... ka Haha Kako zar nisu prvo napali Trusniu pa se onda ovi osvetili. I naravno moj je komentar obrisan

/ Najnovije