Ljeto na Vrbasu: Igor Arsenić skočio najljepšu "banjalučku lastu"

Anadolija
Ljeto na Vrbasu: Igor Arsenić skočio najljepšu "banjalučku lastu"
Igor Arsenić iz Banja Luke skočio je najljepšu "banjalučku lastu" na takmičenju u skokovima s Gradskog mosta u gradu na Vrbasu.

On je i prošle godine pobijedio na ovom takmičenju, a dan u kojem je odbranio titulu najboljeg skakača u Banjoj Luci, kaže, pamtiće čitav život.

S takmičenjem u skokovima počeo je 2012. godine kada je imao 15 godina, a osim u Banjoj Luci okušao se u skokovima i u Užicu, Mostaru, Sarajevu...

"Imamo mostarsku, užičku i banjalučki lastu. Svaka ima svoju težinu. Mi skakači skačemo onu koja nama odgovara", rekao je Arsenić.

Zahvalio se publici na podršci i dodao da je skokove i ove godine vježbao na Gradskom mostu, obzirom da u Banjoj Luci ne postoji drugo mjesto za trening.

Drugoplasirani bio je takođe Banjalučanin Đorđe Gajić, dok je treće mjesto u konkureniciji 21 takmičara osvojio Aleksandar Aleksić iz Užica.

Skokovi sa Gradskog mosta počeli su skokom Nenada Aresenića, dugogodišnjeg najboljeg skakača "banjalučke laste", a takmičenje je održano u okviru 64. tradicionalne manifestacije Ljeto na Vrbasu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije